Φαλ για Μιλουτίνοφ: «Σπουδαίος και ταλαντούχος, αλλά…»
Όσα είπε ο Μουσταφά Φαλ για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ
Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για τους έτερους ψηλούς του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στον ταλαντούχο και δεξιοτέχνη Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στη σημαντική βοήθεια των Ράιτ-Πετρούσεφ.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Φαλ:
«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αλλά μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα έπρεπε να τα είχε πάει καλύτερα καθώς έχουν πολύ ταλέντο. Δεν είναι ποτέ εύκολο να τους αντιμετωπίζεις αλλά τους περίμενα να είναι ψηλότερα στην κατάταξη», δήλωσε αρχικά.
Και συνέχισε μιλώντας για τον Μπολομπόι: «Ο Μπολομπόι έχει μία πολύ καλή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Τώρα έχει πολύ περισσότερο χώρο να παίξει και νομίζω ότι φαίνεται το πόσο το απολαμβάνει. Του εύχομαι απλά παραπάνω επιτυχίες στις ομάδες που είναι. Σίγουρα, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτόν. Ελπίζω να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο».
Όσο για τον Μιλουτίνοφ και τον Ράιτ: «Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, με μεγάλη δεξιοτεχνία. Αυτή τη σεζόν ήταν άτυχος. Είχε τραυματισμούς, οπότε ήταν συχνά εκτός ομάδας. Όλοι όμως ξέρουν τι μπορεί να κάνει και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει.
Σίγουρα μας έλλειψε, αλλά πιστεύω κάναμε καλή δουλειά και κερδίσαμε αρκετά ακόμα κι όταν εκείνος έλλειπε. Ο Μόουζες Ράιτ ήρθε και βοήθησε αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι πιο εύκολο μ’ αυτόν. Αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ακόμη κι όταν ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας».
Για τον Πετρούσεφ: «Ο Πετρούσεφ έχει βοηθήσει πολύ από όταν ήρθε. Νομίζω πλέον έχουμε περισσότερο όγκο και αθλητικότητα. Ο Φιλίπ έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού. Σίγουρα, είναι ακόμη πολύ νέος, οπότε ακόμα βελτιώνεται. Έχει προσαρμοστεί στο νέο σύστημα και γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Τώρα πρέπει να αναρρώσει εξαιτίας του τραυματισμού αλλά είναι ένας πολύ καλός μπασκετμπολίστας».
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442