Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονος μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι πήγε να την πνίξει
H 49χρονη κάλεσε το 100 και κατήγγειλε ότι ο 54χρονος σύντροφός της πήγε να την πνίξει.
Ακόμη ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια 49χρονη γυναίκα.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, στο διαμέρισμα του ζευγαριού, επί της οδού Ζάκκα, στη Νεάπολη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 49χρονη κάλεσε το 100 και κατήγγειλε ότι ο 54χρονος σύντροφός της πήγε να την πνίξει.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό της Αστυνομίας και το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης, προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο για σωματική βλάβη σε βάρος της συντρόφου του. Σημειώνεται πως η 49χρονη δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
- Ο Ανδρουλάκης παρουσιάζει τις 17 δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους
- Σε γερμανικό νοσοκομείο Αμερικανός που διαγνώστηκε με Έμπολα μετά την παραμονή του στο Κονγκό
- Δήμαρχος Παλλήνης στο in: Μόνο από τη Λεωφόρο Μαραθώνος διέρχονται καθημερινά περισσότερα από 70.000 οχήματα
- Ενταση, φως και σκοτάδι: Νέες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς Σύγκρουση
- Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία έχει αποστολή να συλλαμβάνει δολοφόνους και όχι να σκοτώνει παιδιά
- Συναγερμός στη Λαμία μετά από κρούσματα σαλμονέλας
- «Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Γκενκ και παίρνει τον Καρέτσα»
- Ακραία τοξικότητα και λάσπη κατά πολιτικών αντιπάλων η στρατηγική Μητσοτάκη προς τις εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442