Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονος μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι πήγε να την πνίξει
H 49χρονη κάλεσε το 100 και κατήγγειλε ότι ο 54χρονος σύντροφός της πήγε να την πνίξει.
Ακόμη ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια 49χρονη γυναίκα.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, στο διαμέρισμα του ζευγαριού, επί της οδού Ζάκκα, στη Νεάπολη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 49χρονη κάλεσε το 100 και κατήγγειλε ότι ο 54χρονος σύντροφός της πήγε να την πνίξει.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό της Αστυνομίας και το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης, προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο για σωματική βλάβη σε βάρος της συντρόφου του. Σημειώνεται πως η 49χρονη δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442