Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων στόλισαν με επίθετα το ζεύγος Κλίντον

ΗΠΑ: Διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων στόλισαν με επίθετα το ζεύγος Κλίντον

Επεισόδιο έξω από θέατρο του Μπρόντγουεϊ με διαδηλωτές που κατηγόρησαν τους Κλίντον ως συνυπεύθυνους για «γενοκτονία».

Επίθεση από διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων δέχθηκαν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι την ώρα που εξέρχονταν από το θέατρο Music Box του Μπρόντγουεϊ όπου παρακολούθησαν πρόβα της παράστασης «Suffs».

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν λεκτικά στο ζευγάρι χαρακτηρίζοντας «σούπερ αρπακτικό» την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και «σκ…τό» τον σύζυγό τους, κατηγορώντα τους ότι διευκολύνουν τη «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας.

Το ζεύγος Κλίντον παρακολούθησε την πρόβα καθώς έχει αναλάβει την παραγωγή της παράστασης.

«Σου έχει πει ποτέ κανείς Χίλαρι ότι είσαι σούπερ αρπακτικό; Είσαι υπεύθυνη για τον θάνατο εκατομμυρίων. Μπιλ Κλίντον, είσαι υποστηρικτής γενοκτονίας. Άντε γ…. σκατό!», φώναξε ένας διαδηλωτής την ώρα που το ζευγάρι έμπαινε στο αυτοκίνητο.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών φάνηκε να μην δίνει σημασία στο επεισόδιο. Φωτογραφήθηκε να χαιρετά χαμογελαστή τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τη δει από το κοντά, παρόλο που μια διαδηλώτρια συνέχιζε να εκστομίζει κοσμητικά επίθετα.

«Χίλαρι, είσαι υπεύθυνη για γενοκτονίες, είσαι υπεύθυνη για ωμότητες. Βοηθάς κυριολεκτικά στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού…Ξέρω ότι με ακούς …Γ… σκατό, Χίλαρι. Πάνω από 34.000 έχουν σκοτωθεί. Και αυτοαποκαλείσαι φεμινίστρια. Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα» φώναζε.

Μάλιστα η οργισμένη διαδηλώτρια δεν δίστασε να υψώσει το μεσαίο της δάχτυλο όταν πέρασε μπροστά της το όχημα που μετέφερε το ζεύγος Κλίντον, γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024