Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τα μαθητικά της χρόνια 

Σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τα μαθητικά της χρόνια 

Η παιδική φωτογραφία χρονολογείται από το 1968.

Με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του «Ένα πολύ ιδιωτικό σχολείο», ο Τσαρλς Σπένσερ αναπολεί τα σχολικά χρόνια με την αδελφή του πρίγκίππισα Νταϊάνα.

Πριν λίγες μέρες, ο 9ος κόμης Σπένσερ μοιράστηκε μια παιδική φωτογραφία που χρονολογείται από το 1968. Η φωτογραφία δείχνει τα δύο αδέρφια με κόκκινες στολές, η οποία τραβήχτηκε σε μια μέρα ορόσημο στην εκπαίδευσή του, σε ηλικία 4 ετών.

«Η πρώτη μου μέρα στο σχολείο, τον Σεπτέμβριο του 1968: ο πατέρας μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία με εμένα και την αδελφή μου, Νταϊάνα, λίγο πριν μας πάει στο Silfield, ένα πραγματικά υπέροχο σχολείο στο King’s Lynn του Norfolk. Η διευθύντρια ήταν η δεσποινίς Jean Lowe, μια ζεστή και στοχαστική κυρία που αγαπούσε τα αγόρια και τα κορίτσια της», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram. «Ήμουν εκεί μέχρι το 1972, όταν πήγα στο μέρος που αποκαλώ – στα απομνημονεύματά μου – Ένα πολύ ιδιωτικό σχολείο», πρόσθεσε.

Η φωτογραφία:

Αναφερόταν στο Maidwell Hall, το οικοτροφείο για αγόρια στο οποίο ο 59χρονος, σήμερα, Σπένσερ φοίτησε από τα 8 έως τα 13 του χρόνια. Ο ιστορικός έρχεται αντιμέτωπος με τα παιδικά τραύματα που υπέστη εκεί στο βιβλίο του “A Very Private School”, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι υπήρξε θύμα σωματικής, λεκτικής και σεξουαλικής κακοποίησης στο σχολείο.

«Πάντα ένιωθα ότι είχα αντιμετωπίσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου και το είχα κλείσει καλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου», είχε δηλώσει στο PEOPLE. «Αλλά το να μιλήσω με συμμαθητές μου και να ακούσω τις εμπειρίες τους ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα. Με συγκλόνισε η φρίκη αυτών που είχαν μοιραστεί. Και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024