Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι κορυφαίοι τενίστες Ρούνε και Τσερούντολο έρχονται στην Αθήνα (pics)

Οι κορυφαίοι τενίστες Ρούνε και Τσερούντολο έρχονται στην Αθήνα (pics)

Ο Ρούνε έχει φτάσει στην 4η θέση, στην παγκόσμια κατάταξη που είναι η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Δανός αθλητής στην ιστορία του τένις. Σήμερα είναι 7ος στον κόσμο.

Δύο κορυφαίοι τενίστες, ο Χόλγκερ Ρούνε και ο Φραντσίσκο Τσερούντολο θα βρεθούν μπροστά στο ελληνικό κοινό και θα προσφέρουν λίγη από την τενιστική τους μαγεία.

Οι δύο σπουδαίοι τενίστες θα έρθουν στην Αθήνα και την Δευτέρα 22 Απριλίου στις 18.30 θα δώσουν αγώνα επίδειξης στο διεθνές τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS by TATOÏ Club, που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2024.

Ο Ρούνε έχει φτάσει στην 4η θέση, στην παγκόσμια κατάταξη που είναι η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Δανός αθλητής στην ιστορία του τένις.

Σήμερα είναι 7ος στον κόσμο και έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους στο ATP Tour, στο μονό ανδρών, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου Masters 1000 το 2022 στο Παρίσι. Έχει συνολικά 14 νίκες απέναντι στους καλύτερους 10 παίκτες στην κατάταξη της ATP, ενώ πέρυσι έφτασε στους προημιτελικούς και του French Open και του Wimbledon.

Ο Φραντσίσκο Τσερούντολο είναι Αργεντινός, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 23η θέση, ενώ έχει κατάφερε να φτάσει μέχρι τη 19η θέση στον κόσμο τον Ιούνιο του 2023. Το 2023, ο Francisco κέρδισε τον τίτλο στο Ίστμπουρν και έγινε ο 1ος Αργεντινός, από το 1995, που κέρδισε τίτλο ATP Tour σε αγώνες στο γρασίδι.

Το 2022, στο Miami Open, κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του τουρνουά, που από τη θέση 103 του κόσμου κατάφερε να συμμετάσχει στους ημιτελικούς αγώνες και ο πρώτος παίκτης που φτάνει σε ημιτελικούς του ATP Masters 1000 στο ντεμπούτο του στην κύρια κλήρωση στο ATP Masters 1000 από το 2012.

Οι αστέρες του IMG FUTURE STARS

To IMG FUTURE STARS 2024 γίνεται για τρίτη φορά και τις δύο προηγούμενες χρονιές όσοι βρέθηκαν στο ΤΑΤΟΪ Club θαύμασαν από κοντά τους κορυφαίους διεθνείς τενίστες, Ουμπέρ Ουρκάζ και Κάρλος Αλκαράθ καθώς και Τέιλορ Φριτζ και Φράνσις Τιαφό. Παράλληλα, οι κορυφαίοι 48 αθλητές τένις στον κόσμο, κάτω των 12 ετών, 24 κορίτσια και 24 αγόρια, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αγωνιστούν στα γήπεδα τένις του TATΟΪ Club, αλλά και να παρακολουθήσουν, μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και τους προπονητές τους, ειδικά διαμορφωμένα για τις απαιτήσεις του αθλήματος, εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και ομιλίες από ηγετικές προσωπικότητες του επαγγελματικού τένις.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του IMG FUTURE STARS, οι αθλητές, οι προπονητές και οι οικογένειές τους, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες που επιτρέπουν στην επόμενη γενιά των κορυφαίων αθλητών του αθλήματος, να έρθουν κοντά, όλοι μαζί, για πρώτη φορά και να το θυμούνται για πάντα.

Όλες οι αθλήτριες και όλοι οι αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας U12, από όλο τον κόσμο, δημιούργησαν και έστειλαν μαζί με την αίτησή τους video, με στόχο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο IMG FUTURE STARS. Όσοι αθλητές και αθλήτριες τελικά επιλέχτηκαν, ενημερώθηκαν για την επιτυχία τους μέσω video που δημιούργησαν διεθνείς αστέρες του τένις.

Επίσης στο τουρνουά θα πάρουν μέρος και Ελληνες, καθώς το TATOΪ Club εξασφάλισε και φέτος δύο wild cards για την Ελληνίδα αθλήτρια και τον Έλληνα αθλητή που κατάφεραν να προκριθούν.

Οι νικητές των δύο κατηγοριών (αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών) του IMG FUTURE STARS by TATOΪ Club εξασφαλίζουν την πρόσκλησή τους στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024, στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida στις ΗΠΑ.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024