Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Ασύλληπτη ανατροπή στις καθυστερήσεις

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Ασύλληπτη ανατροπή στις καθυστερήσεις

Σε ένα μυθικό ματς με δύο ανατροπές, η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 4-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Χατ-τρικ ο απίθανος Πάλμερ.

Κάτι περισσότερο από έξι χρόνια είχε να νικήσει στο πρωτάθλημα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Τσέλσι. Και τα κατάφερνε παίρνοντας το ματς με 4-3 για την 31η αγωνιστική της Premier League σε ένα απίθανο παιχνίδι με δύο ανατροπές και δύο γκολ των «μπλε» στις καθυστερήσεις.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κόουλ Πάλμερ που πετυχε χατ-τρικ.

Η Τσέλσι μπήκε φουριόζα στο ματς και μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ με σουτ του Γκάλαχερ από ασίστ του Γκούστο. Κάποια μακρινά σουτ στα επόμενα λεπτά για τις δύο ομάδες δεν άγχωσαν τους δύο τερματοφύλακες και στο 18′ οι «μπλε» κέρδισαν» πέναλτι σε μαρκάρισμα του Άντονι στον Κουκουρέγια. Ο Πάλμερ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0 στο 19′. Ο Ντισασί στο 25′ έφτασε κοντά στο 3-0 και εκεί που φάνηκε να ελέγχει απόλυτα το ματς η Τσέλσι, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Στο 34′ ο Γκαρνάτσο πήρε το «δώρο» από τον Καϊσέδο και σε τετ α τετ με τον Πέτροβιτς έκανε το 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε και το 2-2 για τη Γιουνάιτεντ με σέντρα του Νταλότ και κεφαλιά του Μπρούνο στο δεύτερο δοκάρι. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους η Τσέλσι έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ, αλλά το διαγώνιο σουτ του Γκάλαχερ σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, είχε μία καλή στιγμή με τον Μπρούνο στο 55′ και στο 58′ ο Ονάνα έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Πάλμερ. Εννιά λεπτά μετά ήρθε η απόλυτη ανατροπή σε τρομερή αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ο Ράσφορντ βρήκε με κάθετη τον Άντονι, εκείνος έβαλε απίθανη σέντρα με το εξωτερικό και ο Γκαρνάτσο με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Πέτροβιτς για το 2-3. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έψαξαν απεγνωσμένα την ισοφάριση, αλλά αδυνατούσαν να βρουν μεγάλη φάση.

Μέχρι το έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων όταν κέρδισαν πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του Νταλότ, με τον Πάλμερ να κάνει το 3-3 στο 100′ με ακόμη ένα εύστοχο πέναλτι. Κι όμως, ακόμη τίποτα δεν είχε τελειώσει καθώς δύο λεπτά μετά και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πάλμερ έπιασε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ονάνα για το 4-3 σε ένα επικό φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Κουκουρέγια, Ντισασί (75’ Γκιλκριστ), Μπαντιασίλ, Γκουστό, Καϊσέδο (71’ Τσουκβουεμέκα), Φερνάντες, Γκάλαχερ (89’ Μαντουεκέ), Μούντρικ (71’ Στέρλινγκ), Πάλμερ, Τζάκσον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Bαράν (46’ Έβανς, 66’ Καμπβαλά), Μαγκουάιρ, Νταλότ, Γουάν Μπισάκα, Κασεμίρο (75’ ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Μαϊνού, Άντονι, Γκαρνάτσο (85’ Μάουντ), Χόιλουντ (66’ Ράσφορντ)

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024