Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Έκανε το καθήκον της και ανέβηκε ξανά στην κορυφή

Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Έκανε το καθήκον της και ανέβηκε ξανά στην κορυφή

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Premier League.

Δεν ξεκολλάει από την κορυφή η Λίβερπουλ! Τι κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην ουραγό και σχεδόν υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ;

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τη νίκη με 3-1 για την 31η αγωνιστική της Premier League και άφησε τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στο -2 και -3 αντίστοιχα.

Η Σέφιλντ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε τεράστια ευκαιρία στα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα όταν ο Μακατί πλάσαρε από κοντά και ο Κέλεχερ έδιωξε με τα πόδια. Ο Σαλάχ στο 6′ είχε μία καλή ευκαιρία για τη Λίβερπουλ που στο 17′ άνοιξε το σκορ με τυχερό γκολ καθώς ο Γκριμπίτς πήγε να κάνει γέμισμα, ο Νούνιεζ έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 1-0. Νούνιεζ, Σόμποσλαϊ και Ντίαζ είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ μέχρι την ανάπαυλα ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπογκλ άγγιξε το 1-1, αλλά ο Κέλεχερ έσωσε.

Στο 58ο λεπτό ο Μακατί έκανε όμορφη σέντρα, ο Χάμερ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Μπράντλεϊ και στα δίχτυα για το 1-1. Στο 65′ ο Φαν Ντάικ έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά και το 2-1 ήρθε τελικά στο 77′ με τρομερό σουτ του Μακάλιστερ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90′ ο Χάκπο με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ (72’ Χάκπο), Μακάλιστερ, Σόμποσλαϊ (72’ Τζόουνς), Χράβενμπεχ (60’ Ρόμπερτσον), Σαλάχ (60’ Έλιοτ), Ντίαζ, Νούνιεζ

Σέφιλντ Γιουναϊτεντ: Γκρίμπιτς, Χόλγκεϊτ, Αχμέντοντζιτς, Τράστι, Μπόγκλ, Σόουζα, Αρμπλάστερ, Χάμερ (62΄Όσμπορν), Ρόμπινσον, Μάκατι (63’ Μακμπέρνι), Μπρέρετον Ντίαζ (63’ Οσούλα)

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024