Η Φενέρμπαχτσε μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην χτεσινή Γενική Συνέλευση, ενήμερωσε την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι τον αγώνα Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι θα τον δώσει με την Κ19.
Αυτός ο αγώνας έχει οριστεί για τις 7 Απριλίου, ενώ στις 11/4 ακολουθεί η πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, που θα είναι και η πρώτη των δύο ομάδων για τη φάση των «8» του Conference League.
Η αντίδραση της Φενέρ
Θυμίζουμε πως, αυτή είναι η αντίδραση της αντιπάλου των ερυθρολεύκων στα προημιτελικά του Conference League στο γεγονός ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ δεν ήταν σύμφωνοι με τη διεξαγωγή του αγώνα την προσεχή Κυριακή.
Μάλιστα η γενική συνέλευση τη Φενέρμπαχτσε εξουσιοδότησε την ομάδα είτε να παίξει με την Κ19 το σούπερ καπ είτε να μην αγωνιστεί καθόλου, αλλά τελικά αποφάσισε το πρώτο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών