Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ κόντρα στον Άρη - Eκτός ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ κόντρα στον Άρη – Eκτός ο Αϊτόρ

O Σπόραρ επέστρεψε σήμερα (5/4) στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού – Εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Αϊτόρ - Τι γίνεται με τους τραυματίες.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (05/04) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, κόντρα στον Άρη (7/4,19:30) για την 5η αγωνιστική των play-offs.

Στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος τέθηκε στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Αϊτόρ, με τους δύο παίκτες να μένουν εκτός αποστολής και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παράλληλα, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι μακροχρόνια απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Νέες «σειρήνες» για Ιωαννίδη!

Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα ρεπορτάζ των Μέσων της Ευρώπης ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 24χρονος φορ του Παναθηναϊκού ήταν απολαυστικός με την ΑΕΚ (πέτυχε ένα τέρμα), ενώ συνολικά φέτος μετράει 21 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2028 (το τρέχον λήγει το 2027) και να του αυξήσεις τις ετήσιες αποδοχές από 500.000 σε 1,2 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτές οι επιδόσεις του Ιωαννίδη έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, όπως είναι λογικό, και πολλές ομάδες φέρονται να είναι στο κατόπι του. Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδη, Μπολόνια είναι μερικές από τις ομάδες που γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για τον διεθνή επιθετικό, ενώ εσχάτως έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τη Λάτσιο, όπως αποκάλυψε το Sky Italia.

«Ο Ιωαννίδης λάμπει στο πρωτάθλημα, στο Europa League (σκόραρε και κόντρα σε κορυφαίους συλλόγους) και με την εθνική ομάδα. Το επόμενο θα είναι το καλοκαίρι του μεγάλου άλματος: πολλοί τον θέλουν, η Λάτσιο έχει πάρει θέση στη σειρά για να δώσει στον Τούντορ ένα κορυφαίο ταλέντο», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σημερινό ιταλικό ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει ενδιαφέρον από δύο ακόμα ομάδες. Τη Γουέστ Χαμ και τη Σέλτικ.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024