
Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Στον Λευκό Οίκο μαζί με τους ομογενείς
Σε δεξίωση στον Λευκό Οίκο παρευρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντάτος.
«Μαζί με την Ομογένεια μας στον Λευκό Οίκο» έγραψε σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος που πραγματοποιεί πολυήμερο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης πρόσθεσε: «Ήταν μια μοναδική εμπειρία, να παραβρεθούμε σήμερα στην Δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, στην Ελληνική Ομογένεια, για την Εθνικής μας Επέτειο, στην όποια είχαμε την τιμή να προσκληθούμε ως Δήμος.
Παρουσία πολλών επιφανών Ομογενών και Ελλήνων Επιχειρηματιών, ακούσαμε τόσο τον Πρόεδρο όσο και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ Ελπιδοφόρο, να μιλούν για την στενή σχέση των δύο λαών».
Τα μικρά Κρητικόπουλα

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν τα μικρά Κρητικόπουλα, που ξεσήκωσαν με τον λεβέντικο χορό τους, όλο τον Λευκό Οίκο.
Επόμενος σταθμός η μεγάλη παρέλαση την Κυριακή, με τους Ευζώνους στη Φιλαδέλφεια!»
*Πηγή φωτογραφιών, facebook Γιάννη Κωνσταντάτου
- Λαζαρίδης: Ο «άριστος» του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, παιδί του κομματικού σωλήνα και διπλοθεσίτης στο Δημόσιο
- Ζαχαριάδης: Αντιδημοκρατικό παραλήρημα Γεωργιάδη, με την κάλυψη Μητσοτάκη – Να αποπεμφθεί
- Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη σε χρήστη του Tik Tok για την 19χρονη στην Κεφαλονιά – Ποιος ο λόγος
- Ιταλία: Κινηματογραφικό «ριφιφί» με ομηρία σε τράπεζα στη Νάπολη μέρα μεσημέρι – Διέφυγαν οι δράστες
- Τσουκαλάς: Ο εγκέφαλος και εμπνευστής της τοξικότητας, της δολοφονίας χαρακτήρων, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης
- «Η Ρόμα ανανεώνει με τον Πελεγκρίνι μέχρι το 2029»


