Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το Ναυάγιο»: Μεγάλες ανατροπές και καθοριστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

«Το Ναυάγιο»: Μεγάλες ανατροπές και καθοριστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Μεγάλες ανατροπές και καθοριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στην Ειρήνη το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη.

Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες στην Ελένη. Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια. Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμος;

Πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν μάθει την αλήθεια για τον άνθρωπο που εμπιστεύεται περισσότερο απ’ όλους;

Ο Γιώργης συναντιέται με τον Παύλο Ξενάτο και του λέει ότι ο Παντελίδης βίασε την Αλίκη.

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου στις 22:50:

Επεισόδιο 84 (Δευτέρα 8 Απριλίου)

Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι η συνάντησή τους στην Κρήτη ήταν τυχαία. Η σύγκρουση των δύο ανδρών είναι πλέον αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης και η Πολυξένη γνωρίζουν τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια.

Ο Παντελίδης αναθέτει μια καινούργια αποστολή στην Αλίκη, που όμως βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα. Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να δοκιμάσει τον έρωτα του Άγγελου για τη Βάσω.

Ο Πέτρος κατηγορεί τον Ιπποκράτη για κλέφτη. Κι ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για τις κλεμμένες φόρμουλες, εκείνος βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη.

Επεισόδιο 85 (Τρίτη 9 Απριλίου)

Η Ελένη αποφασίζει να βρεθεί με την Αλίκη και οι δυο τους έρχονται σε μία μυστική συμφωνία. Ο Γιώργης αναφέρει στον Ξενάτο τον βιασμό της Αλίκης από τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να το ερευνήσει.

Ο Δημήτρης και η Πολυξένη δεν δέχονται τον Μάκη για σύντροφο της Λίνας, ενώ ο Μάκης αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους.

Ένα πρόβλημα υγείας του βρέφους δημιουργεί απορίες στη Στέλλα και ακόμα περισσότερες αμφιβολίες στην Ελένη. Η Ειρήνη, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη, κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη για να μάθει την αλήθεια. Θα τον πιστέψει όταν της πει πως δεν είναι αυτός ο Αντώνης Καραδήμος;

Την ίδια ώρα, ο Ορφέας ανακαλύπτει την ταυτότητα με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη και το μεγαλύτερο μυστικό του Πέτρου βρίσκεται πια στα χέρια του γιου του Ιπποκράτη.

Πρωταγωνιστούν

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαντώ Γιαννίκου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.
Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς
CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024