Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δουδωνής: Οι Σπαρτιάτες πέπλο πίσω από τον καταδικασμένο εγκληματία Κασιδιάρη

Δουδωνής: Οι Σπαρτιάτες πέπλο πίσω από τον καταδικασμένο εγκληματία Κασιδιάρη

«Η άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει τεράστια νομική, πολιτική και συνταγματική σημασία», υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Δουδωνής

Σχόλιο μετά την ποινική δίωξη που δρομολογεί η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη κατά των έντεκα βουλευτών των Σπαρτιατών, πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δια μέσω του βουλευτή Επικρατείας Παναγιώτη Δουδωνή.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Δουδωνής, «η άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχει τεράστια νομική, πολιτική και συνταγματική σημασία».

Η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη έδωσε παραγγελία για ποινική δίωξη για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Ακολούθως ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «αποδεικνύει αυτό που έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ότι το κόμμα των Σπαρτιατών αποτελεί ένα πέπλο πίσω από το οποίο κρύβεται ο καταδικασμένος εγκληματίας Κασιδιάρης.».

Καταληκτικά ο Παναγιώτης Δουδωνής υπογράμμισε πως «νομίζω ότι είναι η αρχή μιας σειράς εξελίξεων και ούτε η δικαιοσύνη ούτε το πολιτικό σύστημα ούτε εμείς ως δημοκρατική παράταξη πρόκειται όλο αυτό να το αφήσουμε έτσι».

Ανεξαρτητοποιήθηκαν δύο βουλευτές των Σπαρτιατών

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, που διενήργησε προσωπικά την ποινική έρευνα μετά από τις δημόσιες καταγγελίες του επικεφαλής των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα για έκνομες παρασκηνιακές ενέργειες στο κόμμα του, που παρέπεμπαν σε μεθόδους «greek mafia» και «Δον Κορλεόνε» έδωσε παραγγελία για ποινική δίωξη για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο.

Ακολούθως ο βουλευτής Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Μανούσος και ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιάννης Δημητροκάλλης ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους από την κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024