Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ράιτ: «Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με ένταση στην άμυνα και την επίθεση»

Ράιτ: «Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με ένταση στην άμυνα και την επίθεση»

Ο Μόουζες Ράιτ μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, σχετικά με το ματς στη Σερβία, αλλά και για την ετοιμότητα του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι σήμερα (3/4), όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (4/4, 20:00) τον Ερυθρό Αστέρα για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής, ο Μόουζες Ράιτ μίλησε στις καθιερωμένες δηλώσεις, σχετικά με το ματς στη Σερβία, αλλά και για την ετοιμότητα του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Είναι καλοί εκτελεστικά επιθετικά και παίζουν επιθετική άμυνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα στη Σερβία: «Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με ένταση στην άμυνα και την επίθεση. Είναι καλοί εκτελεστικά επιθετικά και παίζουν επιθετική άμυνα. Εγώ ξέρω πως όποιος βρίσκεται στη γωνία, τα δίνει όλα. Παρότι δεν είναι σε θέση για τα Play off, θα παίξουν όσο καλύτερα γίνεται».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Έδειξε πολύ καλά, επέστρεψε στις προπονήσεις σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα γυρίσει στη δράση έτοιμος».

Με δύο σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο πολύ σημαντικών παικτών του για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο λόγος για τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από θέματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, με τον Πετρούσεφ να παραμένει στα «πιτς» μετά το οστικό οίδημα που υπέστη απέναντι στη Βιλερμπάν πριν από δύο εβδομάδες. Όσον αφορά τον Μιλουτίνοφ, ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε την Τρίτη (3/4) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα τέλη Ιανουαρίου, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βελιγράδι με τους εξής 13 παίκτες: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Λούντζη, Μήτρου Λονγκ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Ράιτ και Φαλ.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024