Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Δεν είναι φιλικό το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα»

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι φιλικό το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα (3/4, 20:00).

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (3/4, 20:00) για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στις καθιερωμένες δηλώσεις, σχετικά με το πότε επιστρέφουν οι τραυματίες Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ, αλλά και για την ατμόσφαιρα που περιμένει στην «Σταρκ Αρένα».

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Υιοθετώ 100% την άποψη ότι δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στην Euroleague ακόμα και αν παίζουν χωρίς στόχους. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς την πίεση του αποτελέσματος παίζει πιο ελεύθερα. Οι περισσότερους έχουν πολλές ικανότητες και ταλέντο. Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας με την Παρτιζάν.

Νομίζω ότι έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς και ο Ντος Σάντος Νομίζω ότι ο Ερυθρός θα είναι πλήρης απέναντι μας, αλλά δεν θεωρώ ότι ένας παίκτης έχει μεγάλη επίδραση. Ο Τεόντοσιτς είναι επιδραστικός, ο Νέντοβιτς σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χάνγκα παίζει πολύ καλά. Οι ψηλοί του Ερυθρού Αστέρα είναι καλοί, δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας.

Πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι θερμή. Πέρυσι χάσαμε, πρόπερσι κερδίσαμε στον πόντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει ο αντίπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της ποιότητας της ομάδας και της έντασης που δίνει ο κόσμος του. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό.

Ο Πετρούσεφ είναι εκτός θα προσπαθήσουμε να μπει με το Περιστέρι. Ο Μιλουτίνοφ είναι εκτός, έκανε δύο ομαδικές προπονήσεις, αλλά έλειπε δύο μήνες, επομένως δεν μπορώ να τον υπολογίζω. Κανονικά ο Παπανικολάου»

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024