Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι η Billie Kark - Το απόλυτο viral φαινόμενο του TikTok που «μπλέκει» παραδοσιακή και techno μουσική

Ποια είναι η Billie Kark – Το απόλυτο viral φαινόμενο του TikTok που «μπλέκει» παραδοσιακή και techno μουσική

Η Billie Kark θα δώσει δυναμικό «παρών» στο Athens Science Festival 2024

Σίγουρα κάπου έχει πάρει το αφτί σας αυτό το όνομα το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για την Billie Kark. Το κορίτσι που από πολλούς ήδη θεωρείται το νέο καλλιτεχνικό TikTok viral-δρώμενο της πόλης, φέρνει στο Athens Science Festival 2024 το πειραματικό μουσικό project της που δίνει νέα φωνή στη μουσική παράδοση μέσω της τεχνολογίας.

Η τεχνολογία «σκότωσε» τη μουσική παράδοση; Ή μήπως απλώς της προσέφερε μια δυνατή, νέα φωνή; Και ποιά σχέση μπορεί να έχουν τα ερωτήματα αυτά με το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ επιστήμης και τεχνολογίας της Αθήνας;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στο Athens Science Festival 2024, το οποίο επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από 16 έως 21 Απριλίου 2024 με συναρπαστικές Tales of Change. Καθηλωτικές Ιστορίες Αλλαγής γύρω από την επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία, τις οποίες θα διηγηθούν χαρισματικοί και χαρισματικές storytellers, συνθέτοντας το πλούσιο, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα μιας μεγάλης εξαήμερης γιορτής.

Ποια είναι η Billie Kark

Ανάμεσά τους, η Billie Kark, η Ελληνίδα καλλιτέχνης που συνδυάζει την ηλεκτρονική μουσική με το εγχώριο παραδοσιακό τραγούδι. Ένας μάλλον απροσδόκητος συνδυασμός που γεννήθηκε στη ζωηρή φαντασία της νεαρής δημιουργού.

Αντλώντας έμπνευση από τη φύση και τη λαογραφική παράδοση, και πειραματιζόμενη με θεματικές όπως η ελευθερία, ο θάνατος και η αναγέννηση, δημιουργεί μελωδίες και ήχους, άλλοτε αιθέριους και ατμοσφαιρικούς, και άλλοτε σκοτεινούς και μυστηριώδεις.

Η Billie Kark θα καταφτάσει στο ASF προσδοκώντας να μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο μυθικά πλάσματα, όπως νεράιδες και άλλα πνεύματα των δασών, και να μας οδηγήσει να χαθούμε χορεύοντας στη δική μας φαντασία. Όπως άλλωστε θα κάνει και η ίδια!

Η Billie Kark  θα εμφανιστεί στο Athens Science Festival την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 21:00, στο κεντρικό προαύλιο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Θέλετε περισσότερες Tales of Change; Το Athens Science Festival επιστρέφει από 16 έως 21 Απριλίου 2024 με διαδραστικά εκθέματα, εντυπωσιακά πειράματα, workshops για παιδιά και για ενήλικες, διαλέξεις και βιωματικές δράσεις. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024