Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανία: Το σύμβολο που προκάλεσε νέες φήμες για κρίση στον γάμο του Φρέντερικ και της Μαίρης

Δανία: Το σύμβολο που προκάλεσε νέες φήμες για κρίση στον γάμο του Φρέντερικ και της Μαίρης

Οι φήμες αναζωπυρώθηκαν λόγω των πασχαλινών διακοπών.

Δεν έχουν κοπάσει οι φήμες για κρίση στη βασιλική οικογένεια της Δανίας. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα πολύς λόγος γίνεται για το πώς η αγαπημένη οικογένεια των Δανών γαλαζοαίματων πέρασε τις διακοπές του Πάσχα. Όποιος βρισκόταν στην Κοπεγχάγη την περασμένη εβδομάδα μπορούσε να παρατηρήσει ότι η οικογένεια σίγουρα έκανε χωριστές διακοπές.

Το σύμβολο που τάραξε τα νερά

Η υψωμένη βασιλική σημαία στο παλάτι Αμαλιενμποργκ όπου είναι η βασική κατοικία του βασιλιά Φρειδερίκου και της βασίλισσας Μαίρη έχει αναζωπυρώσει τις φήμες για δράματα στο Παλάτι, υποστηρίζουν βασιλικοί παρατηρητές.

Η βασιλική σημαία κυματίζει μόνο όταν ο βασιλιάς, η βασίλισσα ή ο διάδοχος πρίγκιπας βρίσκονται στο Παλάτι γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και γέννησε πολλές υποψίες σχετικά με το πού και πώς πέρασαν τις διακοπές τους.

Οι λιγότερο πονηροί σκέφτηκαν ότι ενδεχομένως το βασιλικό ζευγάρι αποχώρησε με τα τρία τους παιδιά αφήνοντας τον μεγαλύτερό τους γιο, Κρίστιαν, πίσω.

Σχόλια και υποστηρικτές

Όμως, οι καλοθελητές επανάφεραν το καυτό ζήτημα της απιστίας του Φρειδερίκου και με την καυτή μεξικανή καλλονή Γενοβέφα Κασανόβα το οποίο προκάλεσε αναταραχή και οδήγησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην επισπευσμένη παραίτηση της μητέρας του βασίλισσας Μαργαρίτας.

«Ο βασιλιάς μάλλον έκανε ένα ταξίδι στην Ισπανία, στον νέο αγαπημένο του προορισμό διακοπών» σχολίασε κάποιος στα social media, με έναν άλλον να προσθέτει: «Η ειλικρίνεια δημιουργεί εμπιστοσύνη, ενώ τα μυστικά δημιουργούν κουτσομπολιά και δυσπιστία. Αυτό που έχει γίνει δεν μπορεί να αναιρεθεί, όσο επίμονα και αν προσπαθεί κανείς».

Άλλοι, πάλι, υπερασπίστηκαν τον βασιλιά τους. «Δεν χρειάζεται να υποθέσουμε ότι ο βασιλιάς έπρεπε να ταξιδέψει πριν από την υπόλοιπη οικογένεια. Εκτός εάν γνωρίζετε τον βασιλιά προσωπικά και σας το έχει πει. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να διαδίδετε κακές φήμες για αυτόν. Αυτό είναι αλήθεια, είτε σας αρέσει είτε όχι» τόνισε ένας χρήστης.

Η τυχαία γνωριμία σε μια παμπ

Η Μαίρη Ντόναλντσον ήταν 28 ετών όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Φρέντερικ στην παμπ «Slip Inn» στο Σίδνεϊ πριν από 23 χρόνια.

Μετά τη γνωριμία τους, ο 32χρονος τότε Φρέντερικ –ο οποίος βρισκόταν στην Αυστραλία για να υποστηρίξει την ομάδα ιστιοπλοϊας της Δανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες– ζήτησε από την Μαίρη το τηλέφωνό της και το ειδύλλιό τους άνθισε.

«Την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, δώσαμε τα χέρια. Δεν ήξερα ότι ήταν ο πρίγκιπας της Δανίας, Μισή ώρα αργότερα κάποιος με πλησίασε και μου είπε: “Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί;”» αποκάλυψε η Μαίρη σε συνέντευξή της για τη γνωριμία με τον διάδοχο του θρόνου της Δανίας.

Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους αναζωπυρώθηκαν λόγω των πασχαλινών διακοπών.

Διατήρησαν μια σχέση εξ αποστάσεων για ένα χρόνο, με τον Φρέντερικ να κάνει κρυφά ταξίδια στην Αυστραλία, προτού η Μαίρη μετακομίσει στη Δανία για να μάθει τη δανική γλώσσα στο Studieskolen της Κοπεγχάγης το 2001.

Στις αρχές του 2003, η βασίλισσα Μαργαρίτα αναγνώρισε δημοσίως τη σχέση τους και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους στο κάστρο Amalienborg αργότερα το ίδιο έτος, στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Φρέντερικ και η Μαίρη παντρεύτηκαν στις 14 Μαΐου 2004 στον καθεδρικό ναό της Κοπεγχάγης, με τη νεοφώτιστη πριγκίπισσα να επιλέγει ένα πανέμορφο νυφικό του Δανού σχεδιαστή Uffer Frank και ένα πέπλο που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Μαργαρίτα του θρόνου της Σουηδίας το 1905.

Σε ένα νεύμα προς την «κληρονομιά» της, η Μαίρη μετέφερε ένα μπουκέτο από αυστραλιανό ευκάλυπτο, διανθισμένο με άνθη από τον κήπο του Παλατιού. Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το γάμο του ζευγαριού.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024