Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο χρώμα της ελπίδας ντύθηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας – Το μήνυμα που στέλνουν

Στο χρώμα της ελπίδας ντύθηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας – Το μήνυμα που στέλνουν

Η ενδυματολογική επιλογή θεωρήθηκε ως μήνυμα συμπαράστασης.

Ντυμένες στα πράσινα, ένα χρώμα που συμβολίζει την ελπίδα, εμφανίστηκαν στη λειτουργία του Πάσχα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και η δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον.

Η βασιλική συντάκτρια Afua Hagan είπε στην Express ότι το πράσινο χρώμα που προτίμησαν ήταν μία ένδειξη στήριξης στον βασιλιά και στην Κέιτ Μίντλετον επειδή είναι συνώνυμο με τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση κατά του καρκίνου «Macmillan Cancer Support».

«Ναι, νομίζω πως αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος, ναι, θα μπορούσα να συμφωνήσω σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Η εμφάνιση της Καμίλα

Η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε ένα φόρεμα της σχεδιάστριας Anna Valentine σε σμαραγδί απόχρωση, ασορτί καπέλο Philip Treacy, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία μαύρη κάπα.

Φόρεσε επίσης μια καρφίτσα με σμαράγδι και διαμάντια από την συλλογή κοσμημάτων της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ η οποία όμως δεν ήταν από τις αγαπημένες της όπως αναφέρει το Tatler. Την κληρονόμησε από την γιαγιά της, Βασίλισσα Μαίρη η οποία είχε φωτογραφηθεί να τη φοράει στις αρχές της δεκαετίας του 1900».

Σημειώνεται, πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν παρέστησαν στην τελετή, λόγω της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα ότι πάσχει από καρκίνο.

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου, τον Κάρολο συνόδευσαν η σύζυγός του Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της αντιναύαρχος σερ Τίμοθι Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, ο δούκας της Υόρκης και η Σάρα, δούκισσα της Υόρκης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο βασιλιάς και η βασίλισσα κάθισαν λίγο πιο μακριά, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν την υγεία του Κάρολου. Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, ο Κάρολος δεν παρευρέθηκε σε κάποια δεξίωση μετά τη λειτουργία, αλλά ούτε και είχε οργανώσει κάποιο οικογενειακό γεύμα στο κάστρο του Γουίνσδορ.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024