Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε ‘αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;’»

Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν άκουσε για Τερίμ μου είπε ‘αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;’»

O Aτζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την εμπλοκή του στις επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ ώστε ο έμπειρος τεχνικός να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Τον περασμένο χειμώνα ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να δώσει τα ηνία στον πολύπειρο Φατίχ Τερίμ, με στόχο να τον οδηγήσει στους στόχους που έχει θέσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Κομβικό ρόλο στη συμφωνία του Τούρκου τεχνικού με τους Πράσινους έπαιξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Σε δηλώσεις του, ο «Mr. Survivor» αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του deal, τονίζοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν δυσαρεστημένος και απελπισμένος με την κατάσταση στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως μόλις έμαθε για τον Τερίμ έμεινε έκπληκτος.

Οι δηλώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: «Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;» «Είπα, «Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες». Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024