Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
#Τέμπη_δικαιωση: Το «ευχαριστώ» του Νίκου Πλακιά

#Τέμπη_δικαιωση: Το «ευχαριστώ» του Νίκου Πλακιά

Ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη.

«Είμαι ο Νίκος ο Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη. Δεν ξέρω πολλά από το Χ, αυτό θα μου το μάθετε εσείς, έμαθα όμως ότι έγινε κάτι συγκλονιστικό χθες. Σχεδόν 70.000 παιδιά, μικροί και μεγαλύτεροι, ζήτησαν #Τέμπη_δικαιωση για τα παιδιά μας. Ευχαριστώ».

Με αυτό το μήνυμα και την αφίσα που είχε δημοσιεύσει ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Τέμπη, ο Νίκος Πλακιάς, αν και όπως δηλώνει δεν είναι γνώστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υποκλίθηκε στα 70.000 και πλέον post παίρνοντας κουράγιο και δύναμη.

Μαζική κινητοποίηση και χιλιάδες αναρτήσεις

Η αφίσα έχει αναρτηθεί από χιλιάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου X που συμμετέχουν τη μαζική κινητοποίηση με κεντρικό μήνυμα τη δικαίωση για τα Τέμπη που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ του Σαββάτου.

Το #Τέμπη_Δικαίωση, χθες, μέσα σε δύο ώρες εκτοξεύτηκε και έγινε πρώτο trend. Το σήμα για ταυτόχρονες αναρτήσεις δόθηκε για τις 21:00 και η ανταπόκριση των χρηστών αποδεικνύει ότι το ζήτημα για το έγκλημα των Τεμπών, παρά τη σπουδή της κυβέρνησης να το «κλείσει», μένει ορθάνοιχτο απαιτώντας απαντήσεις.

Μεταξύ όσων έσπευσαν να ποστάρουν την φωτογραφία ήταν και συγγενείς θυμάτων των Τεμπών όπως ο Βαγγέλης Βλάχος.

Τα μηνύματα στις αναρτήσεις ήταν και είναι γροθιά στο στομάχι, ενώ πολλοί χρήστες συνοδεύουν τη φωτογραφία με χαρακτηριστικά βίντεο και άλλες φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024