Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οπτική ψευδαίσθηση: Τεστ IQ με «άρωμα» Squid Game: Mπορείτε να βρείτε όλα τα τρίγωνα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα;

Οπτική ψευδαίσθηση: Τεστ IQ με «άρωμα» Squid Game: Mπορείτε να βρείτε όλα τα τρίγωνα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα;

Ελάχιστοι καταφέρνουν να τα εντοπίσουν όλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα - Είστε πραγματικά έξυπνοι για να πετύχετε τον σωστό αριθμό του πλήθους τους;

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ένα διαφορετικό τεστ IQ βγαλμένο από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Squid Game που μπερδεύει τους χρήστες του ίντερνετ. Εάν είστε πραγματικά έξυπνοι τότε θα καταφέρετε να βρείτε την λύση σε 10 δευτερόλεπτα.

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας.

Τα πιο συνηθισμένα παζλ εικόνων περιλαμβάνουν την εύρεση ενός λάθους, την επίλυση ενός κώδικα ή τον εντοπισμό του κρυμμένου αντικειμένου στην εικόνα.

To Squid Game η εξαιρετικά δημοφιλής εκπομπή κατέκτησε τον πλανήτη όταν ξεκίνησε στο Netflix το 2021, καθώς απελπισμένοι παίκτες διακινδύνευαν τη ζωή τους για να κερδίσουν ένα τεράστιο τζακ ποτ αρκετών εκατομμυρίων.

Στην σειρά χρειαζόταν να είναι ήρεμοι υπό πίεση. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς και να σκεφτείτε γρήγορα αν θέλετε να είστε νικητές. Το τεστ IQ δημιουργήθηκε από το VegasSlotsOnline.com και είναι σίγουρα μια πρόκληση. Επιπλέον θα πρέπει να το λύσετε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα για να αποδείξετε ότι έχετε υψηλό IQ.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα κολάζ από κύκλους, τετράγωνα και τρίγωνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υπολογίσετε πόσα τρίγωνα εμφανίζονται – αλλά έχετε μόνο 10 δευτερόλεπτα.

Τεστ IQ: Μπορείτε να βρείτε την λύση σε 10 δευτερόλεπτα;

Η λύση στο τεστ IQ:

Η απάντηση στο σημερινό τεστ είναι 20 τρίγωνα. Δείτε που βρίσκονται.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024