Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντάμιαν επιμένει για τις ερωτικές σκηνές της μητέρας του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Ο Ντάμιαν επιμένει για τις ερωτικές σκηνές της μητέρας του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Ενώ οι ερωτικές σκηνές της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μια άλλη γυναίκα υπό τη σκηνοθετική ματιά του γιου της προκάλεσαν έκπληξη, ο Ντάμιαν Χάρλεϊ επισημαίνει πως ήταν απολύτως φυσιολογικό.

Ο Ντάμιαν Χάρλεϊ μίλησε για το γεγονός πως σκηνοθέτησε τη μητέρα του σε ερωτικές σκηνές στο ντεμπούτο με την πρώτη του ταινία, επιμένοντας πως ήταν φυσιολογικό.

Η ταινία Strictly Confidential παρουσιάζει την 58χρονη ηθοποιό να έρχεται πολύ κοντά με μια άλλη γυναίκα. Ο Ντάμιαν Χάρλεϊ επιμένει ότι δεν τον ενόχλησε να σκηνοθετεί τη μητέρα του στις ερωτικές σκηνές. Ένιωθαν μάλιστα τόσο άνετα που δεν υπήρχαν συντονιστές οικειότητας στο πλατό.

Ενώ μπορεί να φαίνεται περίεργο στους ανθρώπους, για όσους έχουν μεγαλώσει στη βιομηχανία ως απόγονοι διασημοτήτων το μοντέλο επέμεινε ότι είναι απλά ρουτίνα.

«Δεν μου αρέσει να λέω ότι ένιωθα απολύτως φυσιολογικά. Δεν ξέρω τι λέει αυτό για εμάς» σημείωσε ο Ντάμιαν Χάρλεϊ μιλώντας στους Sunday Times για τη σκηνοθεσία των ερωτικών σκηνών της μητέρας του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

«Τα έχουμε συνηθίσει»

«Μιλούσα με πολλούς φίλους μου που είναι επίσης δεύτερης γενιάς γονέων στον κλάδο. Λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι δηλαδή πράγματα που μπορεί να φαίνονται έξω εντελώς περίεργα και ασυνήθιστα, εμείς τα έχουμε συνηθίσει στην καθημερινή μας ζωή».

Επισήμανε ακόμα πως δεν υπήρχε συντονιστής οικειότητας στο πλατό, καθώς όλοι ήταν πολύ άνετοι. Ανέφερε ακόμα πως η μητέρα του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ του δίδαξε για το σεξ όταν ήταν τραγελαφικά νέος, επιμένοντας ότι είναι μια όμορφη και φυσική πράξη, απαγορεύοντάς του ωστόσο να παρακολουθεί βία σε ταινίες.

Η σχέση του Ντάμιαν με τη μητέρα του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχει προκαλέσει απορίες και στο παρελθόν, ειδικά όταν η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκάλυψε πως ο γιος της ήταν ο μυστικός της φωτογράφος πίσω από τις αναρτήσεις της με μπικίνι στο Instagram.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τη σχέση τους παράξενη, με πολλούς να απορούν με την παραδοχή της για τον μυστικό της φωτογράφο.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024