Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari 812 Superfast: Σε διαδικασία διαδοχής

Ferrari 812 Superfast: Σε διαδικασία διαδοχής

Η Ferrari ετοιμάζει την διάδοχο του κορυφαίου εμπροσθομήχανου sportscar της το οποίο θα εμμείνει στον V12 κινητήρα σε μια ακόμα ισχυρότερη παραλλαγή του

Για όσους δεν είναι απολύτως εξοικειωμένοι με την γκάμα του Maranello, η 812 Superfast, αποτελεί το κορυφαίο εμπροσθομήχανο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Έχοντας κάνει την εμφάνισή της το 2017, πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το μοντέλο που θα την αντικαταστήσει και το οποίο βάσει των όσων αφήνουν να εννοηθεί οι εικόνες από τα πεδία δοκιμών θα ακολουθήσει πιστά τα βήματα της προκατόχου της.

Αυτό σημαίνει στην παρουσία ενός V12 ατμοσφαιρικού κινητήρα στην αθέατη πλευρά της ο οποίος όπως έχει ανακοινώσει η Ferrari δεν θα συνοδεύεται από κάποιου είδους ηλεκτρική υποβοήθηση καθώς ο συνδυασμός δωδεκακύλινδρων κινητήρων με υβριδική τεχνολογία δεν συνάδει με το σκεπτικό της φίρμας σε ό,τι αφορά το βάρος.

Σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για μια μετεξέλιξη του V12 κινητήρα η οποία θα προσφέρει ακόμα περισσότερη ισχύ σε σχέση με τους 800 ίππους της 812 Superfast. Εξάλλου ήδη η Ferrari έχει παρουσιάσει την 812 Competizione η οποία αποδίδει 830 ίππους. Επίσης με δεδομένο ότι η 812 Superfast υπερείχε κατά 60+ ίππους σε σχέση με την προηγούμενη F12 θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ανάλογο για την διάδοχο της 812 Superfast.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο, η διάδοχος της Superfast θα ακολουθήσει την ίδια αισθητική βάσει τουλάχιστον των εικόνων του δοκιμαστικού πρωτότυπου αν και δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εναρμόνισή της με τα νεότερα σχεδιαστικά πρότυπα της Ferrari, όπως αυτά αποτυπώνονται στις Roma και Purosangue.

Mε δεδομένο τον ήδη επταετή κύκλο του μοντέλου, η πρεμιέρα της διαδόχου θα πρέπει να αναμένεται ακόμα και πριν τελειώσει το 2024.

Φωτογραφίες: Automedia

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024