Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι επιβίωσης στη Λεωφόρο

Ντέρμπι επιβίωσης στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου για να παραμείνουν πολύ δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Τα πλέι οφ της Super League επιστρέφουν στη δράση και το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής ανοίγει με το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου. Εκεί όπου στις 18:00 ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου ή και να πιάσουν κορυφή σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» δίνοντας ουσιαστικά σύνθημα νίκης για το ντέρμπι. Αϊτόρ και Σένκεφελντ δεν είναι στην αποστολή από τον Φατίχ Τερίμ για λόγους τακτικής, με τον Τούρκο προπονητή να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ σημαντική απουσία και αυτή είναι του Μπάμπα Ράχμαν. Ο Γκανέζος μπακ δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Σάστρε, Μιχαηλίδης με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

O Δικέφαλος τα πηγαίνει καλά στη Λεωφόρο όπου έχει να χάσει δύο χρόνια από τον αντίπαλό του ενώ φέτος το ματς της κανονικής περιόδου είχε λήξει ισόπαλο με 2-2. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 στην παράταση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι, με τις εντυπώσεις πάντως να είναι με το μέρος του εκείνο το βράδυ.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024