Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το ΠΑΣΟΚ ζητεί απαντήσεις από την κυβέρνηση

Το ΠΑΣΟΚ ζητεί απαντήσεις από την κυβέρνηση

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής με σχόλιο - ανακοίνωση ζητεί από την κυβέρνηση απαντήσεις σχετικά με όσα ειπώθηκαν κατά την πρόταση δυσπιστίας

Απαντήσεις ζητεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής από την κυβέρνηση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και κυβερνητικών στελεχών κατά της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «όταν την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε στην Ολομέλεια ζήτημα για τη συνάντηση δύο υπουργών με επιχειρηματία, ο οποίος καταγγέλθηκε από την κυβέρνηση ότι απεργάζεται την αποσταθεροποίησή της, ο μεν κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μίλησε για «κοινωνική επίσκεψη» και ο υπουργός Επικράτειας Άκης Σκέρτσος για μυθεύματα».

Στη συνέχεια από τη Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι «λίγες ώρες αργότερα ο πρωθυπουργός τους εξανάγκασε σε παραίτηση» και προσθέτουν πως «μετά από την παρέλευση τριών εικοσιτετραώρων από την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση θα μας απαντήσει για την ταμπακιέρα;».

Καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διερωτάται εάν «πήγαν ή όχι να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;».

Η ανακοίνωση – σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη:

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024