Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Σκουλός: «Ο χαρακτήρας του ανθρώπου αλλοιώνεται με την αναγνωρισιμότητα»

Δημήτρης Σκουλός: «Ο χαρακτήρας του ανθρώπου αλλοιώνεται με την αναγνωρισιμότητα»

Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ζωή του αλλά και τα επαγγελματικά του.

Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ζωή του αλλά και τα επαγγελματικά του.

«Είναι κατάρα να μην μπορείς να πεις ψέματα, γιατί ο κόσμος δεν θέλει πολλές φορές να ακούει την αλήθεια. Η ομορφιά του γυαλιού κρύβει πολλά πράγματα. Στην μόδα είμαστε πιο ακατέργαστοι, δεν έχει τόση προβολή. Στην μόδα υπάρχει συγκεκριμένου είδους αναγνωρισιμότητα. Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου με την αναγνωρισιμότητα. Έκανα φιλίες στην τηλεόραση. Είναι φίλοι μου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κώστας Στεφανής. Δεν μιλώ με κυνισμό για την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι σαν δεύτερη δουλειά και έτσι παραμένει», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Είμαι φωτογράφος. Έχει χαθεί λίγο ο ρομαντισμός που έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι περισσότερες influencer έχουν έναν φωτογράφο που τις ακολουθεί και τις φωτογραφίζει και επιμελείται την εμφάνισή της και τα social media της. Αυτός ο φωτογράφος θα πάρει λίγα χρήματα, ενώ το άτομο που θα πουλήσει το περιεχόμενο που διαφημίζεται στη φωτογραφία θα πάρει έναν σκασμό λεφτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω νιώσει προδομένος από κάποιους γιατί έχω φίλους. Δεν ανοίγω τον κύκλο μου τόσο πολύ. Όλους τους βλέπω καλοπροαίρετους μέχρι να μου κάνουν κάτι», υπογράμμισε ο Δημήτρης Σκουλός.

Η πιο εύκολη και η πιο δύσκολη τηλεοπτική χρονιά

Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως, «εύκολη χρονιά δεν υπήρξε. Πολλές φορές οι χημείες των ανθρώπων δεν ταιριάζουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, να είσαι καλός. Ταιριάξαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι καλή κοπέλα και δεν λέει κακή κουβέντα για κανέναν. Και στα δύο project που συνεργαστήκαμε περάσαμε ωραία. Δεν συνέχισα στο my style rocks γιατί ήθελα να ξεκουραστώ εγώ και η δουλειά μου, και το όνομά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος που είναι στην δουλειά μου να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Ήταν και απαιτητικά τα γυρίσματα, δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να είμαι σωστός στις δουλειές που κάνω. Με ενδιαφέρει ό,τι έχει να κάνει με την δουλειά μου», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024