
Αυτούς θέλει να πάρει η Λίβερπουλ από την Σπόρτινγκ (pic)
«Τριάδα» με 120 εκατομμύρια θέλει να φέρει στο Λίβερπουλ η διοίκηση των «reds» ενόψει της νέας σεζόν.
Η Λίβερπουλ προσπάθησε πάρα πολύ να κάνει τον Τσάμπι Αλόνσο δικό της, αλλά ο προπονητής της Μπάγερν Λεβερκούζεν πήρε την απόφασή του.
Ωστόσο δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Τον Αμορίμ και δύο παίκτες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας φημολογείται πως θα ήθελε να δει στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, αν τελικά είναι αυτός ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Αμορίμ μοιάζει να αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και η Λίβερπουλ θα του παρείχε μία τεράστια ευκαιρία. Αν αυτό συμβεί πάντως, φαντάζει σίγουρο πως θα κοιτάξει να φέρει στο «Άνφιλντ», παίκτες με τους οποίους συνεργαζόταν στην Πορτογαλία.
Και οι πιθανότεροι όλων, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, είναι ο Ουσμάν Ντιομαντέ και ο Γκονζάλιο Ινάσιο. Αμφότεροι αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί, φήμες θέλουν τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται και για τους δύο, παρότι έκαστος λένε πως κοστίζει από 60 μέχρι 80 εκατομμύρια.
??(?) | ???? ?? – @OJogo:
Liverpool are interested in BOTH @SportingCP defenders Ousmane Diomande (20) & Goncalo Inácio (22).@LFC will make a decision this summer as both players are said to have high price tags €60M-€80M ?? pic.twitter.com/fjEhqO7odl
— LFC Transfer Room (@LFCTransferRoom) March 29, 2024
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
