Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει 14χρονο wonderkid από τις ΗΠΑ (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει 14χρονο wonderkid από τις ΗΠΑ (vid)

H Mάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να κάνει δικό της ένα ταλέντο από τις ΗΠΑ, τον 14χρονο Κάβαν Σάλιβαν

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στο στόχαστρό της ένα wonderkid από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο 14χρονος Κάβαν Σάλιβαν έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του και οι Πολίτες θέλουν να τον αποκτήσουν, έχοντας στραμμένο το βλέμμα τους στο μέλλον.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παρακολούθησε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή τον περασμένο Απρίλιο σε αγώνα των ΗΠΑ Κ15 κόντρα στην Αγγλία, με τον επικεφαλής μεταγραφών των ακαδημιών του συλλόγου, Σαμ Φαγκμπεμί, να βρίσκεται στην κερκίδα. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος ανήκει στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, η οποία φέρεται να τα έχει βρει με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας στα 2.000.000 ευρώ, συν μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό στα 4.600.000.

Ο Σάλιβαν δεν είναι επαγγελματίας ακόμα και δεν μπορεί να φύγει από τις ΗΠΑ για να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πριν ενηλικιωθεί ή αν δεν συντρέχουν οικογενειακοί λόγοι, οπότε ακόμα και όλες οι πλευρές τα βρουν, θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια για να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Δείτε τον Κάβαν Σάλιβαν εν δράσει:

Χωρίς Στόουνς και Γουόκερ η Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Άρσεναλ (31/3,18:30), αφού οι Πολίτες θα παραταχτούν με δύο σημαντικές απουσίες στην αμυντική τους γραμμή.

Οι υποχρεώσεις της εθνικής Αγγλίας άφησαν τα κατάλοιπά τους στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς οι Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς, δεν γλίτωσαν από την… κατάρα των «παραθύρων» κι επέστρεψαν με προβλήματα στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τον 53χρονο Καταλανό προπονητή, οι δυο Άγγλοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στους Κανονιέρηδες. Αντίθετα, οι Ντε Μπρόινε, Έντερσον και Ακάντζι ανέβασαν ρυθμούς και ενδέχεται να προλάβουν το ματς της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, οι Γουόκερ και Στόουνς παραμένουν αμφίβολοι και για το επικείμενο ματς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League (9/4), με τον Καταλανό πάντως να αφήνει να εννοηθεί στις δηλώσεις του πως ο Γουόκερ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες έγκαιρης επιστροφής.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024