Καραμανλής: «Με κατηγορούν χωρίς κατηγορίες – Είμαι στη διάθεση των Αρχών»
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επαναλαμβάνει ότι δεν κρύβεται και αν υπάρξει κατηγορητήριο «να το δούμε»
«Δεν κρύβομαι και το είπα στη Βουλή με τον πιο καθαρό τρόπο, δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» επανέλαβε σήμερα ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.
«Κατηγορούμαι για αντιφατικά πράγματα – Έχω δώσει εξηγήσεις για την 717»
«Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν βουλευτής η διαδικασία υπάγεται στο άρθρο 86. Αν υπάρξει κατηγορητήριο να το δούμε και είμαι στη διάθεση όλων των Αρχών. Με κατηγορούν χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες», πρόσθεσε στη συνέχεια μιλώντας στον Σκάι.
Όσον αφορά στη σύμβαση 717, ο πρώην υπουργός επέμεινε ότι έχει δώσει εξηγήσεις γι’ αυτήν συμπληρώνοντας ότι κατηγορείται για αντιφατικά πράγματα.
«Η τηλεδιοίκηση είναι ένα σύστημα που πρέπει να είναι έτοιμο το 2030. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή οδηγία. Η σύμβαση παρελήφθη διαλυμένη και αυτή με χίλια ζόρια καταφέραμε να την τελειώσουμε, δυστυχώς τρεις μήνες μετά το δυστύχημα. Κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να πει αν θα είχε αποφευχθεί το δυστύχημα», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Με κατηγορούν για αντιφατικά πράγματα, επανέλαβε ο κ. Καραμανλής εξηγώντας ότι «η Ευρωπαία εισαγγελέας λέει ότι έπρεπε να την καταγγείλουμε. Εγώ έπρεπε ή να την τρέξω ή να τη διαλύσω. Έρχονται μετά τα κόμματα της αντιπολίτευσης και μου λένε ότι εμείς ευθυνόμαστε που δεν τελείωσε η σύμβαση».
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Μην τον αφήσεις να τα διαλύσει όλα»
- ΠΑΣΟΚ: Διχασμός στους «πράσινους» συνδικαλιστές για τα μάτια του Παναγόπουλου
- Συνεχίζεται το θρίλερ με τον απαγωγέα της 84χρονης Νάνσι Γκάθρι – Στη δημοσιότητα πλάνα από ένοπλο μασκοφόρο

