Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ντοκουμέντα από τη συμμορία διαρρηκτών που μπούκαραν σε καταστήματα με κλεμμένα IX

Βίντεο ντοκουμέντα από τη συμμορία διαρρηκτών που μπούκαραν σε καταστήματα με κλεμμένα IX

Σύμφωνα με την Αστυνομία η συμμορία είχε διαπράξει 20 κλοπές μέσα σε ένα μήνα στις περιοχές της Ραφήνας, Μαραθώνα, Πικερμίου, Σπάτων, Αρτέμιδος, Παιανίας, Παλλήνης, Γλυκών Νερών και Κορωπίου.

Η δράση της αδίστακτης συμμορίας νεαρών που έκλεβε αυτοκίνητα και καταστήματα στην Αττική αποκαλύπτεται μέσα από βίντεο που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/3) στον καταυλισμό Κιάφα στα Σπάτα η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τρία μέλη της συμμορίας εκ των οποίων ο ένας ανήλικος (17, 23 και 24 ετών).

Η επιχείρηση σύλληψης

Έκλεβαν αυτοκίνητα

Οι τρεις συλληφθέντες είχαν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή σε και σειρά από κλοπές και διαρρήξεις και εις βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα  με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι επέλεγαν να κινούνται κυρίως βραδινές ώρες, κλέβοντας αρχικά αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Μπούκαραν σε καταστήματα

Στη συνέχεια, αφού επέλεγαν το κατάστημα- στόχο τους, με κριτήριο την ευκολία απόκτησης πρόσβασης στο εσωτερικό και δυνατότητα άμεσης διαφυγής τους (γυάλινη πρόσοψη), προσέκρουαν, με τα κλεμμένα αυτοκίνητα, σε αυτά προκαλώντας σημαντικές φθορές και αφαιρώντας ταμειακές μηχανές και εμπορεύματα.

Ορισμένες φορές που δεν μπορούσαν να εισέλθουν στα καταστήματα με το όχημα, έθραυαν τις γυάλινες προσόψεις με ρίψεις αντικειμένων, ενώ σημειώνεται ότι προέβαιναν σε διαδοχικές κλοπές καταστημάτων κατά τη διάρκεια μίας νύχτας.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντα που εξασφάλισε το in

Σύμφωνα με την Αστυνομία η συμμορία είχε διαπράξει 20 κλοπές οχημάτων και κλοπές από καταστήματα μέσα σε ένα μήνα (από 19-01-2024 έως και 26-02-2024), στις περιοχές της Ραφήνας, Μαραθώνα, Πικερμίου, Σπάτων, Αρτέμιδος, Παιανίας, Παλλήνης, Γλυκών Νερών και Κορωπίου.

Συγκεκριμένα είχαν κάνει 14 κλοπές καταστημάτων και 6 κλοπές οχημάτων.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι είναι γνωστοί στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024