Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: «Θα κάνουμε και παιδί» λέει η σιαμαία που ντύθηκε νυφούλα - Μαζί με τη δίδυμη αδελφή της

ΗΠΑ: «Θα κάνουμε και παιδί» λέει η σιαμαία που ντύθηκε νυφούλα – Μαζί με τη δίδυμη αδελφή της

Οι δίδυμες αδελφές μοιράζονται το ίδιο σώμα και δηλώνουν έτοιμες να κάνουν παιδί - Η 34χρονη Abby παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον βετεράνο στρατιώτη Josh Bowling

Οι σιαμαίες Abby και Brittany Hensel έγιναν διάσημες πριν αρκετά χρόνια όταν εμφανίστηκαν αρχικά στην Όπρα, το 1996 και αργότερα απέκτησαν το δικό τους ριάλιτι.

Οι δίδυμες αδελφές μοιράζονται το ίδιο σώμα, καθώς οι γονείς του αρνήθηκαν να ρισκάρουν την ζωή τους σε μία επέμβαση διαχωρισμού.

Άνδρας παντρεύτηκε σιαμαία και την δίδυμη αδελφή της – Η 34χρονη Abby παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον βετεράνο στρατιώτη Josh Bowling

Κόντρα στα ιατρικά προγνωστικά, οι σιαμαίες αδελφές μεγάλωσαν, ενηλικιωθήκαν και μάλιστα, το 2021, η 34χρονη σήμερα Abby παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον βετεράνο στρατιώτη Josh Bowling.

Η είδηση έγινε γνωστή τώρα και έγινε viral. «Πώς θα μπορούσε κάποιος να διαλέξει ανάμεσα στις δύο;» είχε δηλώσει ο πατέρας τους, Mike, σε συνέντευξή του το 2001 στο περιοδικό Time.

Έτοιμες να κάνουν παιδί

Σύμφωνα με την Daily Mail, oι δύο αδελφές μπορούν να φάνε, να γράψουν και να ολοκληρώσουν εργασίες χωριστά , αλλά μοιράζονται ένα ενιαίο σώμα.

Από τη μέση και κάτω, όλα τα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του εντέρου, της ουροδόχου κύστης και των αναπαραγωγικών οργάνων είναι «μονά».

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συλλάβουν ένα παιδί με τοn συμβατικό τρόπο, αλλά δεν είναι σαφές ποια θα ήταν νομικά η μητέρα του παιδιού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024