Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καίγεται» όλη η Ευρώπη για τον Ταβάρες

«Καίγεται» όλη η Ευρώπη για τον Ταβάρες

Θα μείνει ή θα φύγει ο Ταβάρες από τη Ρεάλ; Ο ίδιος τα αφήνει όλα ανοικτά και τα σενάρια που περιέχουν και τον Παναθηναϊκό φουντώνουν.

Μένει ο Ταβάρες που φεύγει ή φεύγει ο Ταβάρες που μένει. Στη Ρεάλ δεν ξέρουν τι να κάνουν με το «θηρίο» από το Κάπο Βέρντε. Ο ίδιος τους… τρέλανε πάλι όλους με τις δηλώσεις του για το μέλλον του. «Στόχος μου είναι να μείνω, αλλά δεν… ξέρω».

Ο πανύψηλος σέντερ δεν έχει ακόμη επιλύσει το θέμα με την ανανέωσή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε», τόνισε.

Ο Τσους Ματέο, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκέσθηκε να δηλώσει πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «το να είσαι φιλόδοξος είναι μέρος του χαρακτήρα».

Κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσε.

Μαζί με τον τεχνικό της «Βασίλισσας» εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, Βάλτερ Ταβάρες, ο οποίος πρόσφατα συμπλήρωσε 500 επίσημους αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν είναι γνωστό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε», είπε ο Ταβάρες, ο οποίος ακόμη δεν έχει κλείσει το θέμα για την ανανέωσή του με τους «μπλάνκος». Το συμβόλαιό του λήγει.

Κατά την «Ας» (κάτι παραπάνω από) φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να υπογράψει και τον Κροάτη Μάριο Χεζόνια. Ενας ακόμη που το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους λήγει. Αυτός δεν θα ανανεώσει και το ΟΑΚΑ είναι το πιθανότερο επόμενο σπίτι του.

Για την Ταβάρες υπάρχει ακόμη η οψιόν του ΝΒΑ. Πάνω από όλα όμως θα είναι τα λεφτά. Με τη Ρεάλ δεν τα έχει βρει. Το ύψος και οι ικανότητές του τον κάνουν περιζήτητο. Ο πλειστηριασμός έχει ήδη αρχίσει…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024