Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος στα Τέμπη - Και είναι ακόμη... πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος στα Τέμπη – Και είναι ακόμη… πρωθυπουργός

«Η ορχήστρα των χωμάτων, η απόκρυψη, το ψέμα, η περιφρόνηση και η συκοφάντηση των συγγενών, ο κυνισμός, με ηθικό αυτουργό τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Βίντεο για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και τις ευθύνες που αποδίδει στην κυβέρνηση ανήρτησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην πλατφόρμα του iSYRIZA.

Το βίντεο αναρτήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη. «Το έγκλημα των Τεμπών και σε συνέχεια το έγκλημα της συγκάλυψης. Η ορχήστρα των χωμάτων, η απόκρυψη, το ψέμα, η περιφρόνηση και η συκοφάντηση των συγγενών, ο κυνισμός, με ηθικό αυτουργό τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και είναι ακόμα πρωθυπουργός…», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε το βίντεο του iSYRIZA:

Κεχαγιά: Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη;

Ταυτόχρονα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βούλα Κεχαγιά με ανάρτησή της στο Χ ρωτά το κυβερνών κόμμα εάν μπορεί να δεσμευτεί «ότι θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη»

«Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη μιας η δυο συνεδριάσεων προκειμένου να ενεργοποιηθεί άμεσα το άρθρο 86 του Συντάγματος και να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη ώστε να δικαστούν με βάση τις μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων;», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βούλα Κεχαγιά.

Η ανάρτηση:

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024