Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Παραμένει ένα βήμα μπροστά, επεκτείνει το portofolio του και μας συστήνει μία νέα, smart εποχή

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Παραμένει ένα βήμα μπροστά, επεκτείνει το portofolio του και μας συστήνει μία νέα, smart εποχή

Τι είναι αυτό που καθιστά μία επιχείρηση κορυφαία στον κλάδο της; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που της δίνουν μία πλεονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστών της, αλλά και μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των καταναλωτών;

Για να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα, αρκεί να μελετήσουμε την περίπτωση ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μία εταιρεία που εδώ και πάνω από 40 χρόνια συστήνει στην ελληνική αγορά την αιχμή της τεχνολογίας, ακριβώς επειδή βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους καταναλωτές.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως για μία ακόμη χρονιά, το 2023, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κατάφερε να σημειώσει μία ανοδική, επιτυχημένη πορεία με ισχυρές επιδόσεις, , όπως ανακοινώθηκε στο Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου.Έχοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ τη χρονιά που πέρασε πέτυχε ανάπτυξη σε τις τις βασικές κατηγορίες προϊόντων , σηματοδοτώντας μία νέα, smart εποχή, στην οποία η χρήση των νέων τεχνολογιών θα αναβαθμίσει τον κλάδο του retail.

Ο κ. Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer του Ομίλου ΟΤΕ και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Πού οφείλονται όλα τα παραπάνω; Σύμφωνα με τον κ. Θανάση Στράτο, Chief Customer Operations Officer του Ομίλου ΟΤΕ, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, «ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, με ξεκάθαρη στρατηγική και πλάνο, με νέα προϊόντα, αναβαθμισμένα καταστήματα, άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση», ενώ συνέχισε λέγοντας πως, «και το 2024, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην άριστη εμπειρία του πελάτη, με καινοτόμες λύσεις και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες».

Βάζοντας σε αριθμούς τις πρωτιές και τις επιτυχίες της περασμένης χρονιάς

Μιλώντας με αριθμούς και σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, υπολογίζεται πως περίπου 13.5 εκατομμύρια καταναλωτές επισκέφθηκαν την περασμένη χρονιά τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αυξάνοντας σημαντικά, όχι μόνο την επισκεψιμότητα αλλά και τον τζίρο της εταιρείας, η οποία πέτυχε όλους τους στόχους και στις telco υπηρεσίες. Είναι γεγονός πως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει στους καταναλωτές μία πολύ διαφορετική αγοραστική εμπειρία σε σχέση με άλλους retailers, δίνοντας στους καταναλωτές την υπηρεσία, τον εξοπλισμό, την επέκταση ή την κάλυψη εγγύησης και φυσικά το after sales.

Επίσης, υψηλές ήταν και οι επιδόσεις στις συνδέσεις σταθερής, ιδίως στο Fiber To The Home, όπου οι πωλήσεις αυξήθηκαν σημαντικά σε σύγκριση με το 2022, ενώ αύξηση σημειώθηκε στις εταιρικές συνδέσεις και στην κινητή, κυρίως από τις φορητότητες. Όσο για τις συνδέσεις COSMOTE TV, εκεί σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων των τελευταίων ετών.

Σχετικά με τα smartphone, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά, ενώ υψηλό ήταν και το ποσοστό αγορών από τα αξεσουάρ, τα smartwatches, τα gadgets και τις τηλεοράσεις. Ήταν για μία ακόμη χρονιά ο «νούμερο ένα» προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας, ενώ κέρδισε και την προτίμηση πολλών καταναλωτών χάρη στις σύγχρονες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που διαθέτει, όπως το G Click & Collect, η ασφάλεια και η επέκταση εγγυήσεων συσκευής G Warranty Plus, το G Tattoo και το G Photoprint.

Αποβλέποντας σε μία χρονιά καινοτομίας με νέες προϊοντικές κατηγορίες

Αφήνοντας πίσω το 2023, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ τη χρονιά που διανύουμε σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εμπειρία των πελατών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, που τον επιλέγουν. Πιο αναλυτικά, θα εκσυγχρονίσει το δίκτυό του με ακόμα περισσότερα experiential καταστήματα, τα G Prime , θα διευρύνει την γκάμα των προϊόντων του με νέες, προηγμένες κατηγορίες, όπως οι οικιακές μικροσυσκευές και το Smart Home, θα επενδύσει σε digital λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία, ενώ θα προσφέρει ένα ακόμα πιο βελτιωμένοe-shop.

Με την τεχνολογία να έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εστιάζει στις smart συσκευές που κάνουν το σπίτι μας… έξυπνο, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας. Σε ένα από τα 250 καταστήματα του Δικτύου θα ανακαλύψουμε μία μεγάλη γκάμα από smart προϊόντα, ενώ οι Tech Experts, δηλαδή οι έμπειροι σύμβουλοι τεχνολογίας, θα μας προτείνουν τις ιδανικές, tech λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες μας, ενώ τεχνικοί της COSMOTE θα αναλάβουν την εγκατάσταση, αλλά και τη συνδεσιμότητα των συσκευών στο σπίτι.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί έναν one stop shop προορισμό για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας. Με μια ευρεία γκάμα συσκευών, με προγράμματα και υπηρεσίες COSMOTE σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, Internet και Τηλεόραση, αλλά και με ένα έμπειρο προσωπικό που βοηθά τον πελάτη να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024