Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικρό μπαλκόνι; Με αυτά τα διακοσμητικά tips θα φαίνεται μεγαλύτερο

Μικρό μπαλκόνι; Με αυτά τα διακοσμητικά tips θα φαίνεται μεγαλύτερο

Μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε έναν προσωπικό επίγειο παράδεισο.

Διαθέτει το διαμέρισμα ή το σπίτι σας μπαλκόνι; Τότε θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό γιατί έχετε έναν από τους προνομιακούς χώρους που μπορεί να προσφέρει ένα σπίτι.

Ένα μπαλκόνι προσφέρει την τέλεια μετάβαση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου. Σας επιτρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ζωή και να αναζωογονηθείτε συνδεόμενοι με το φυσικό περιβάλλον.

Σήμερα, τα διαμερίσματα δεν αφήνουν πολύ χώρο για μπαλκόνι. Ωστόσο, ο αποτελεσματικός σχεδιασμός και η σωστή διακόσμηση μπορούν να μετατρέψουν αυτόν τον χώρο σε ένα μαγικό καταφύγιο.

Με αυτά τα απλά βήματα θα μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο σε έναν προσωπικό επίγειο παράδεισο.

1. Διατηρήστε το πάτωμα τακτοποιημένο

Η υπερφόρτωση του μπαλκονιού με ογκώδεις καρέκλες, τραπέζια ή διακοσμητικά αντικείμενα περιορίζει την ελεύθερη κίνηση και το κάνει να φαίνεται οπτικά ακατάστατο. Έτσι, απελευθερώστε το χώρο προσθέτοντας μικρότερα σε όγκο έπιπλα κήπου ή βεράντας . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφανείς επιφάνειες τραπεζιών για να βλέπετε το πάτωμα και να κάνετε το μπαλκόνι να φαίνεται μεγαλύτερο.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι η τραπεζαρία Κήπου Ganymede Μεταλλική 3τμχ μαύρο που θα δώσει ένα μοντέρνο στυλ στο μπαλκόνι σας.

2. Να είστε μινιμαλιστές

Η επιλογή μιας μινιμαλιστικής γραμμής είναι ιδανική για να κάνετε οποιονδήποτε χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Έτσι, να είστε συγκεκριμένοι για το τι θέλετε να συμπεριλάβετε, όπως έπιπλα, αξεσουάρ και φυτά. Στη συνέχεια, διατηρήστε το μπαλκόνι χωρίς ακαταστασία για να φαίνεται μεγάλο και πιο πολυτελές.

3. Ελαχιστοποίηση σκιών

Οι σκοτεινές γωνίες και οι σκιές καθορίζουν την έκταση κάθε χώρου. Έτσι, χρησιμοποιήστε ανοιχτούς χρωματικούς τόνους και τονίστε τις γωνίες με αντανακλαστικά στοιχεία. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τις σκιές αντανακλώντας το φως και δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός ευάερου χώρου.

4. Προσθέστε ποικίλα ύψη

Η οπτική ιεραρχία μπορεί να μεταμορφώσει ένα συμπαγές μπαλκόνι και να το κάνει να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Επομένως, προσθέστε ράφια, τραπεζάκια και γλάστρες σε διαφορετικά ύψη γύρω από το χώρο για να κάνετε το μπαλκόνι ευρύχωρο και ελκυστικό στο μάτι.

5. Αξιοποιήστε τον τοίχο

Η αξιοποίηση του τοίχου μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προσθήκη περισσότερων αποθηκευτικών χώρων και στην απελευθέρωση του χώρου του δαπέδου. Έτσι, προσθέστε μερικά κρεμαστά αντικείμενα τοίχου, έργα τέχνης που τοποθετούνται στον τοίχο ή έναν κάθετο κήπο για να τραβήξετε το βλέμμα και να κάνετε το μπαλκόνι οπτικά μεγαλύτερο.

6. Κρεμάστε μια κούνια

Το να γίνετε μινιμαλιστές δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείτε ευχάριστα πράγματα. Κρεμάστε μια κούνια μπαλκονιού ή μια ελεύθερη καρέκλα αντί για κανονικά καθίσματα. Θα εξοικονομήσετε χώρο στο δάπεδο και θα προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον.

Η κρεμαστή κούνια φωλιά βάση June Rattan διαθέτει μεταλλικό σκελετό. Είναι άνετη και αναπαυτική για να περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σας με ποιότητα, άνεση και καλαισθησία.

7. Φωτίστε τον χώρο

Ο φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας για την ανάδειξη οποιουδήποτε χώρου, και το μπαλκόνι δεν διαφέρει! Έτσι, βασιστείτε σε απαλά φαναράκια LED, κεριά και αντί για φωτεινά φώτα από ψηλά. Θα προσφέρουν στο μπαλκόνι μια μποέμικη πινελιά και θα το κάνουν να φαίνεται ευρύχωρο.

Οποια έπιπλα κήπου και βεράντας και αν ψάχνετε πάντως για την διακόσμηση του μπαλκονιού σας θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας και το προσωπικό σας γούστο.

Κάντε τις παραγγελίες σας και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις, ενώ αν επιλέξτε την υπηρεσία SHOFLIX ME TH MIA όλα σας σας προϊόντα θα σας παραδοθούν σε μια αποστολή άμεσα και στην ώρα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024