Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα για τη Ζωή μας Vita: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη Ζωή μας Vita: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Η εκπομπή παρουσιάζει θέματα υγείας.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Μαρτίου, εξετάζει τις επιπτώσεις του χωρισμού στη ζωή μας και τις παθήσεις των βαλβίδων της καρδιάς, ένα πολύ σοβαρό και συχνό πρόβλημα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη η Λουκία Παπαδάκη

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 08:50 στο MEGΑ, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» ασχολείται με τον χωρισμό. Για ποιους λόγους οδηγούνται οι άνθρωποι στο τέλος μίας σχέσης; Με ποιον τρόπο μπορούμε να βιώσουμε αυτόν τον «μικρό θάνατο» ώστε να μην επηρεάζει αρνητικά τη ζωή μας; Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Λουκία Παπαδάκη, η οποία μιλά για τους δικούς της χωρισμούς και όσα -σωστά και λάθη- έχει κάνει στην προσπάθειά της να τους διαχειριστεί.

Λουκία Παπαδάκη

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για τα νοσήματα που προκαλούνται από την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών και μαθαίνουμε πρακτικούς τρόπους, που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την υγρασία στο σπίτι.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη η Νόνη Δούνια

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζουμε τις παθήσεις των βαλβίδων της καρδιάς, τη δεύτερη συχνότερη καρδιακή πάθηση μετά τη στεφανιαία νόσο. Παρότι σήμερα οι βαλβιδοπάθειες αντιμετωπίζονται πιο εύκολα από ό,τι παλαιότερα, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους δεν γνωρίζουν καν ότι πάσχουν. Ειδικοί αναλύουν όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα υγείας.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη η Νόνη Δούνια, η οποία περιγράφει την εμπειρία της, μετά τη διάγνωση πρόπτωσης μιτροειδούς βαλβίδας που εμφάνισε στην εφηβική της ηλικία.

Επίσης, εξετάζουμε δύο ακόμη ενδιαφέροντα θέματα, τις ρομαντικές αντιλήψεις και πώς αυτές επηρεάζουν -τις περισσότερες φορές αρνητικά- μία σχέση και πώς οι οθόνες που χρησιμοποιούμε καθημερινά γερνούν την επιδερμίδα του προσώπου μας.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

 

 

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024