
Αλεποχώρι: Μεγάλη κατολίσθηση – Έκλεισε ο δρόμος (video)
Ειδικοί προειδοποιούν πως το φαινόμενο είναι ενεργό και υπάρχει κίνδυνος νέας κατολίσθησης στο Αλεποχώρι
Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στο Αλεποχώρι, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος Σχοίνου – Αλεποχωρίου από το βράδυ της Τρίτης, με εντολή να παραμείνει κλειστός μέχρι την Δευτέρα 1η Απριλίου.
Σύμφωνα με το ATnews.gr, η σχετική εντολή δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από αυτοψία, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Μάλιστα, σημειώνεται ότι οι ειδικοί προειοδοποίησαν πως το φαινόμενο είναι ενεργό και υπάρχει κίνδυνος νέας κατολίσθησης. Γι’ αυτό, η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και ο Δήμος Μεγαρέων παρακολουθούν την κατάσταση και συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία των κατοίκων.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την περιοχή, μετά τη μεγάλη κατολίσθηση

- Άλκμααρ-Σαχτάρ 2-2: Οι Ουκρανοί επέστρεψαν σε τετράδα μετά από 6 χρόνια
- Θέλτα – Φράιμπουργκ 1-3: Περίπατος και πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League για τους Γερμανούς
- LIVE: ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Απειλή για βόμβα στο σπίτι του αδελφού του πάπα Λέοντα
- Διακοπές στα κρυφά: Γιατί πλέον οι εργαζόμενοι τρέμουν να ζητήσουν την κανονική τους άδεια;
- Βουλή: Ξεμένει από success story στην οικονομία; – Η ανησυχητική αναφορά Μητσοτάκη που πέρασε χαμηλά από τα ραντάρ



