Ύστερα από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών μια μεγάλη κατολίσθηση (εικόνα πάνω από epiruspost), σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας, στο ύψος της Ασφάκας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, από καθαρή τύχη δεν περνούσαν αυτοκίνητα τη στιγμή της μεγάλης κατολίσθησης, σε ένα σημείο όπου και στο παρελθόν είχαν καταγραφεί καταπτώσεις αλλά σε μικρότερο βαθμό. Σήμερα, τόνοι από χώματα και πέτρες αποκολλήθηκαν από το βουνό και κατέληξαν στον δρόμο.
Από καθαρή τύχη δεν περνούσαν αυτοκίνητα τη στιγμή της μεγάλης κατολίσθησης
Μεγάλη κατολίσθηση στο ύψος της Ασφάκας (εικόνα από epiruspost)
Εργασίες για να απομακρυνθούν τα βράχια
Στο σημείο επιχειρούν μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας. Οι εργασίες, ωστόσο θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες προκειμένου να απομακρυνθούν χώματα και βράχια από το οδόστρωμα.
Αυτή την ώρα η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).