Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το όνομα του πρίγκιπα Χάρι στην αγωγή εκατομμυρίων κατά του Diddy

Το όνομα του πρίγκιπα Χάρι στην αγωγή εκατομμυρίων κατά του Diddy

Στα δικαστικά έγγραφα της αγωγής κατά του Diddy συμπεριλαμβάνεται το όνομα του πρίγκιπα Χάρι. Πώς εμπλέκεται το όνομά του.

Ο πρίγκιπας Χάρι κατονομάζεται σε δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αγωγή 30 εκατομμυρίων δολαρίων που ισχυρίζεται πως ο μουσικός παραγωγός Sean ‘Diddy’ Combs είναι σεξουαλικός κακοποιητής ανδρών και γυναικών.

Ο παραγωγός Rodney ‘Lil Rod’ Jones κατέθεσε τη μήνυση βόμβα εναντίον του Diddy και υποστηρίζει πως η σύνδεσή του με τον πρίγκιπα Χάρι και άλλους αστέρες έδωσε στον ίδιο και τους συνεργάτες του νομιμότητα.

Οι δικηγόροι του Rodney ‘Lil Rod’ Jones ισχυρίζονται πως οι καλεσμένοι προσελκύονταν στα trafficking πάρτι του Diddy λόγω της πρόσβασής του σε celebrities, όπως διάσημοι αθλητές, πολιτικοί, καλλιτέχνες,μουσικοί και διεθνείς προσωπικότητες όπως ο πρίγκιπας Χάρι.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον περασμένο μήνα δεν υποδηλώνουν αδικήματα από την πλευρά του πρίγκιπα Χάρι, με τη MailOnline να ζητά σχολιασμό από τον δούκα του Σάσεξ.

Αν και ο πρίγκιπας Χάρι δεν αντιμετωπίζει νομική αξίωση, δεν είναι η πρώτη φορά που οι βασιλικοί εμπλέκονται σε σοβαρές δικαστικές κατηγορίες. Ο πρίγκιπας Άντριου είχε αναγκαστεί να διευθετήσει μια αγωγή που είχε υποβάλει η Virginia Giuffre, μια σεξουαλική σκλάβα του Jeffrey Epstein.

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες αφότου οι αρχές έκαναν έφοδο στις επαύλεις του Diddy σε Λος Άντζελες και Φλόριντα. Ο Diddy εθεάθη να δείχνει σε ένταση καθώς εντοπίστηκε σε ένα αεροδρόμιο του Μαϊάμι και αφού το ιδιωτικό του τζετ εντοπίστηκε στην Antigua, αλλά δεν βρισκόταν σε αυτό.

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας Diddy βρίσκεται αντιμέτωπος με μηνύσεις από τρεις γυναίκες και έχει χάσει μια σειρά από εμπορικές συμφωνίες στον απόηχο των αξιώσεων.

Οι σύνδεσμοι με διάσημα ονόματα βοήθησαν τον Diddy να οικοδομήσει τη φήμη του ότι διοργάνωνε τα καλύτερα πάρτι, όπως υποστηρίζουν τα έγγραφα, και επίσης του εξοικονομούσαν χρήματα για τον Diddy, τους συνεργάτες του και τις επιχειρήσεις του, όπως οι δισκογραφικές του εταιρείες.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν με τον Diddy και τον Kanye West σε ένα πάρτι μετά τη συναυλία που διοργάνωσαν οι πρίγκιπες για να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη συναυλία για την Νταϊάνα στο στάδιο Wembley το 2007.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν κατονομάζεται στα δικαστικά έγγραφα. Δεν είναι γνωστό πόσες φορές έχει συναντήσει από τότε τον ράπερ ο πρίγκιπας Χάρι, αν ποτέ συναντήθηκαν ξανά.

Σοβαρές καταγγελίες κατά του Diddy

Ο Lil Rod, ο οποίος παρήγαγε εννέα τραγούδια στο «The Love Album: Off the Grid» του 2023 του DIddy αναφέρει πως του δόθηκε εντολή να στρατολογήσει ιερόδουλες και να κάνει σεξ μαζί τους για την ευχαρίστηση του σταρ στα πάρτι του. Λέει επίσης ότι ο μεγιστάνας της hip-hop του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Υποστηρίζει πως ανήλικα κορίτσια και σεξεργάτες ήταν καλεσμένοι στα πάρτι του και πως είδε τον σταρ να ρίχνει ναρκωτικά στα ποτά τους. Ισχυρίζεται επίσης πως έχει εκατοντάδες ώρες βίντεο που τεκμηριώνουν τη σοβαρή παράνομη δραστηριότητά του.

Ο Jones έχει επίσης κατονομάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου ως συνεναγόμενους στην αγωγή των 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Diddy αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τις αηδιαστικές, με τον δικηγόρο του να απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Jones ως καθαρή μυθοπλασία.

Ο Combs στρατολόγησε τον Jones τον Αύγουστο του 2023 για την παραγωγή μερικών από τα τραγούδια του R&B άλμπουμ «The Love Album: Off the Grid», το οποίο ήταν υποψήφιο για Grammy μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2023.

«Η ζωή μου έχει επηρεαστεί αρνητικά»

Ο Jones υποστηρίζει πως η ζωή του έχει επηρεαστεί αρνητικά από τότε σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε. Για πάνω από έναν χρόνο υπέμεινε σεξουαλικά αγγίγματα στα σπίτια του Diddy στη Φλόριντα, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, καθώς και σε ένα νοικιασμένο γιοτ στις Παρθένες Νήσους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τον σύστησε στον Cuba Gooding Jr στο γιοτ όπου ο ηθοποιός φέρεται να άρχισε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά, όπως και μια ξαδέρφη της κοπέλας του Diddy. Τον ανάγκασε μάλιστα να παρακολουθήσει ένα βίντεο με τον παραγωγό δίσκων Stevie J να κάνει σεξ με έναν άλλο άντρα.

Ο παραγωγός υποστηρίζει ότι έπρεπε να δουλέψει στο μπάνιο του Diddy όπου ο σταρ έκανε ντους γυμνός πίσω από μια γυάλινη πόρτα. Αναφέρει επίσης ότι ο Diddy καυχιόταν πως έχει πυροβολήσει ανθρώπους και τον απείλησε να του προκαλέσει σωματική βλάβη αν ο Jones δεν συμμορφωνόταν με τις απαιτήσεις του.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024