Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή επίθεση σε Κασσελάκη - Παππά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Σκληρή επίθεση σε Κασσελάκη – Παππά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Απόσπασμα από την ομιλία του Ν. Παππά κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης δημοσίευσε ο Στ. Κασσελάκης. Άμεση αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Π. Μαρινάκη.

Απόσπασμα από την ομιλία του Νίκου Παππά κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media. «Ο Νίκος Παππάς σήμερα στη Βουλή, για τα αυτονόητα ενός κράτους δικαίου που έγιναν στις μέρες μας ζητούμενα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, νωρίτερα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, καλώντας την να παραιτηθεί.

Η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο Παύλος Μαρινάκης δεν άφησε την ανάρτηση να πέσει κάτω και εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εμμέσως στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου» τονίζει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και προσθέτει «μετά και την πρόσφατη παραδοχή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί “ατυχούς διαχείρισης”, θα πιστεύαμε, αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του», έγραψε.

Αυτά την ίδια ώρα που στο ελληνικό Κοινοβούλιο, κυβέρνηση και αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια σφοδρή κοινοβουλευτική αντιπαράθεση στη σκιά των τελευταίως εξελίξεων στην υπόθεση των Τεμπών.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024