Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τablet: Το απόλυτο εργαλείο για να είσαι παραγωγικός το 2024

Τablet: Το απόλυτο εργαλείο για να είσαι παραγωγικός το 2024

Εάν σκέφτεσαι να πάρεις tablet, τότε μήπως έφτασε η ώρα;

Αν και τα tablets είχαν απωλέσει τη δόξα που γνώρισαν όταν πρωτοκυκλοφόρησαν στην αγορά καθώς τα smartphones και τα laptops κέρδιζαν σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο, όλα φαίνεται πως άλλαξαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Το tablet ξύπνησε απότομα από το λήθαργό του και επέστρεψε θριαμβευτικά αποδεικνύοντας ότι οι ημέρες δόξας του δεν είχαν τελειώσει ακόμη. Καθώς ο κόσμος αναζητούσε στη μοναξιά της καραντίνας μια συσκευή ως την ιδανική λύση στην τηλεκπαίδευση, την εργασία από το σπίτι και την ψυχαγωγία το tablet διαδραμάτισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάλυψε πλήρως τις ανάγκες για φορητότητα και αυτονομία και αποτέλεσε, όπως αρκετοί σημειώνουν, μια οικονομικότερη επιλογή για εκείνους που έψαχναν να αποκτήσουν φορητό υπολογιστή.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το tablet είναι χωρίς αμφιβολία μια πιο προσιτή οικονομικά επιλογή σε σχέση μ’ ένα laptop αλλά ταυτόχρονα μια εξίσου εύχρηστη και αξιόπιστη λύση. Γονείς, μαθητές και επαγγελματίες επωφελήθηκαν μεταξύ άλλων με μια πιο άνετη πλοήγηση στο διαδίκτυο σε σύγκριση με τα όσα τους προσέφερε η μικρή οθόνη του κινητού τους. Από ταινίες και σειρές μέχρι σημειώσεις σε εργασίες και διάβασμα, το tablet έγινε ο ιδανικός σύμμαχος. Αν δεν σε πείσαμε ακόμη, πάμε να δούμε και άλλους λόγους που πρέπει να αποκτήσεις αυτήν τη χρονιά ένα tablet.

Το γραφείο σου εν κινήσει

Οι εποχές όπου η εργασία σου και η παραγωγικότητά σου εξαρτώνταν από ένα σταθερό γραφείο και έναν ογκώδη υπολογιστή έχουν περάσει. Τα tablet έχουν επαναπροσδιορίσει την έννοια της φορητότητας, όπως και τα laptops, αλλά προσδίδουν περισσότερη ευελιξία. Είναι μικρότερα, ελαφρύτερα και σου επιτρέπουν πραγματικά να μεταφέρεις ολόκληρο το γραφείο σου παντού. Τα tablets έχουν σχεδιαστεί άλλωστε με γνώμονα την κινητικότητα και την ευκολία. Διαθέτουν πλέον πανίσχυρους επεξεργαστές και εκπληκτικό design.

Multitasking

Η αποδοτικότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της παραγωγικότητας και τα tablet υπερέχουν στην παροχή μιας απρόσκοπτης εμπειρίας πολλαπλών εργασιών. Το λεγόμενο multitasking γίνεται πιο εύκολο σε σύγκριση για παράδειγμα με ένα smartphone. Η μεγαλύτερη οθόνη του tablet σου επιτρέπει να επιτύχεις έναν άνετο διαχωρισμό της οθόνης μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών και προγραμμάτων. Μπορείς να κάνεις εναλλαγές όποτε και όπως θέλεις στις εργασίες σου χωρίς κόπο και χωρίς περιττά κλικς. Είτε προσπαθείς να γράψεις ένα μέιλ κοιτώντας κάποια στοιχεία που έχεις σημειώσει στο πρόχειρο, είτε απλά παίζεις ένα game στη μισή οθόνη και στην άλλη παρακολουθείς μια ταινία, το tablet είναι ο κατάλληλος σύμμαχος.

Εύκολες σημειώσεις, εύκολος διαμοιρασμός

Τα tablet έχουν εξελιχθεί πλέον στα απόλυτα εργαλεία λήψης σημειώσεων. Είτε βρίσκεσαι σε αίθουσα διαλέξεων είτε σε αίθουσα συνεδριάσεων, μπορείς ανά πάσα στιγμή να κρατήσεις οποιαδήποτε σημείωση θέλεις πανεύκολα. Από μαθητές και φοιτητές έως και επαγγελματίες, το tablet είναι η ιδανική λύση στον κρατάς σημειώσεις αλλά και να τις μοιράζεσαι μέσα σε δευτερόλεπτα!

Εργασία και ψυχαγωγία

Επειδή δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις, το tablet θα γίνει και φίλος σου στο παιχνίδι. Από εργαλεία δουλειάς τα tablets μπορούν να γίνουν αβίαστα κόμβοι ψυχαγωγίας. Από παιχνίδια και e-books έως live streaming show και θέαση σειρών και ταινιών, το tablet δεν πρόκειται να στερέψει από ιδέες για να περάσεις δημιουργικά ή ξεκούραστα τον ελεύθερο σου χρόνο.

Βοηθός στην εκπαίδευση

Τα tablets σκαρφάλωσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας στην πρώτη θέση των προτιμήσεων δασκάλων, καθηγητών και γονιών για μια ιδανικότερη online εκπαίδευση. Από διάφορες διαδραστικές εκπαιδευτικές εφαρμογές, ηλεκτρονικά βιβλία και ποικίλους άλλους τρόπους εκμάθησης και εκπαίδευσης, τα tablet αποτελούν δυναμικά βοηθήματα και «εργαλεία» μάθησης και εκπαίδευσης. Μην διστάσεις να αποκτήσεις ένα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Καλές αγορές!

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024