Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκεί που η υψηλή τεχνολογία, συναντάει την υψηλή αισθητική, στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς

Εκεί που η υψηλή τεχνολογία, συναντάει την υψηλή αισθητική, στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς

Η realme μας παρουσιάζει τη νέα σειρά που θα γράψει τη δική της ιστορία.

Είτε ξεκινήσεις να παρατηρείς το realme 12 Pro 5G, είτε το realme 12 Pro+ 5G θα αναρωτηθείς, πώς γίνεται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να έρχονται σε αυτήν την τιμή; Η αλήθεια είναι ότι τέτοια πολυτέλεια, με τέτοιες επιδόσεις μας έχουν συνηθίσει συσκευές της διπλάσιας ή και τριπλάσιας ενίοτε τιμής. Στην παρουσίαση τους που βρεθήκαμε τις προάλλες, στον πολύ ωραίο χώρο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, τα είδαμε από κοντά και η αλήθεια είναι ότι πέραν των εντυπωσιακών τεχνολογιών που φέρουν, κερδίζουν και το μάτι με τη «μοντελική» τους εικόνα. Ειδικότερα, για τους αμετανόητα κολλημένους με τα Android λειτουργικά συστήματα, ήταν μία όαση στα μάτια μας.

Δεν είναι τυχαίο που η realme μέσα σε λίγα χρόνια έχει ξεπεράσει τις 200 εκατ. αποστολές smartphone παγκοσμίως, επιτυγχάνοντας την ένταξή της στο club των «200 Million Club» ως η 5η ταχύτερη μάρκα που το κατάφερε αυτό. Όπως λέει και η ίδια, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή, «Make it real», ως ένα τεχνολογικό brand που κατανοεί καλύτερα τους νέους χρήστες.

Για να δούμε λίγο από κοντά το realme 12 Pro 5G.

Πρόκειται για ένα ισχυρό smartphone «της επόμενης γενιάς», για νέους χρήστες που επιθυμούν ένα άρτιο μέσο για να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και να τις κάνουν πραγματικότητα. Είναι η συσκευή με τον καλύτερο τηλεφακό στην κατηγορία τιμής του, με αισθητήρα SONY IMX 709 (1/2.74″), 2X Οπτικό Zoom, 4X Lossless Zoom (προσφέρει υψηλότερη μεγέθυνση χωρίς απώλειες στη λήψη), Aλγόριθμο Κινηματογραφικού Bokeh (βελτιωμένο εφέ στο θάμπωμα φόντου, διακρίνει με ακρίβεια το θέμα από το φόντο ενώ χρησιμοποιεί AI για να βελτιώσει την υφή του δέρματος, εξασφαλίζοντας ένα φυσικό και κολακευτικό φινίρισμα). Και τώρα που ανέφερα το κινηματογραφικό, ξεκινάνε τα καλύτερα.

Η Realme φέρνει τη μαγεία του κινηματογράφου στα χέρια σου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας Claudio Miranda δημιούργησε τρία μοναδικά φίλτρα εμπνευσμένα από τρεις βραβευμένες ταινίες του, διαθέσιμα αποκλειστικά σε αυτό το μοντέλο. Συγκεκριμένα θα βρείτε: Φίλτρο Ταξιδιού – Εμπνευσμένο από τη «Ζωή του Πι, Φίλτρο Μνήμης – Εμπνευσμένο από το «Η Απίθανη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», Φίλτρο Maverick – Εμπνευσμένο από το «Top Gun: Maverick».

Οι διάσημες υπογραφές δεν σταματάνε εκεί.

Η νέα αυτή συσκευή διαθέτει πολυτέλεια και κομψότητα που φέρει η υπογραφή του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo (Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quinting), ο οποίος συνεργάστηκε με το realme Design Studio για να μεταφέρει το διαχρονικό σχεδιασμό και την αισθητική του ρολογιού στο νέο realme 12 Pro 5G. Όσο για τα χρώματα, διατίθεται σε δύο που φέρουν στο όνομά τους τον κλασικό κόσμο του σχεδιασμού ρολογιών. Το Submarine Blue, ένα βαθύ μπλε χρώμα που εμπνέει ηρεμία και κομψότητα, και το κλασικό Navigator Beige για μια διακριτική, ήσυχη και πολυτελή εμφάνιση.

Επιστρέφοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, είναι απεριόριστα, και αυτά που ξεχώρισα ήταν ότι διαθέτει τον καλύτερο τηλεφακό στη κατηγορία του, που συνδυαστικά με τον αλγόριθμο Flagship Omnifocal Mastershot δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν λήψεις σαν ταινία για όλα όσα βιώνουν και βλέπουν, τόσο σε συνθήκες ημέρας όσο και χαμηλού φωτισμού.

Όσο για τους λάτρεις των selfies, διαθέτει 16MP Selfie κάμερα, εξοπλισμένη με τον αισθητήρα Hynix, για εξαιρετική λήψη ευρυγώνιων φωτογραφιών, καθιστώντας την ιδανική για υψηλής ποιότητας μεμονωμένες ή ομαδικές selfies. Η ανάλυση των 16 MP ξεχωρίζει ως ο υψηλότερος αριθμός megapixel που διατίθεται σε κάμερα αυτής της κατηγορίας τιμής, εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα εικόνας.

Η μπαταρία των 5000mAh, σας επιτρέπει να βρίσκεστε σε αναμονή για 401,21 ώρες, να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις για 31,2 ώρες και να περνάτε περίπου 20 ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν είστε λάτρης της μουσικής, θα μπορείτε να την απολαμβάνετε για περισσότερες από 69 ώρες, ενώ αν είστε gamer θα παίζεται για σχεδόν 7 ώρες παιχνίδια. Η ψυχαγωγία δηλαδή δεν σταματάει ποτέ. Να σημειωθεί επιπλέον ότι με τον φορτιστή 67W SUPERVOOC, θα μπορείτε να φορτίσετε πλήρως μέσα σε 48 λεπτά και να φτάσετε στο 50% μέσα σε 19 λεπτά!

Κλείνοντας με τον ήχο, διαθέτει διπλά ηχεία Hi-Res με Dolby Atmos που αναβαθμίζει την ηχητική εμπειρία, προσφέροντας πολυδιάστατη ακρόαση. Με τα κορυφαία στον κλάδο διπλά ηχεία Super Linear Dual Speakers, η καθαρότητα ήχου γίνεται πιο ισχυρή σε αυτή την συσκευή.

Όσο για το realme 12 Pro+ 5G, αυτό το plus, σημαίνει ότι μιλάμε για ένα ακόμα πιο ενισχυμένο realme 12 Pro, για ακόμα πιο απαιτητικούς χρήστες. Διαθέτει αισθητήρα OV64B, με οπτικό zoom 3X και zoom 6X στον αισθητήρα, και τον μεγαλύτερο στην κατηγορία του περισκοπικό τηλεφακό. Σκεφτείτε επίσης ότι το μέγεθος του αισθητήρα 1/2″ είναι 2,62 φορές μεγαλύτερο από τον τηλεφακό αισθητήρα του iPhone 15 Pro. Επιπλέον, το ψηφιακό ζουμ έως και 120X επιτρέπει τη φωτογράφηση σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις και τη δυνατότητα λήψης καθαρών μακρινών εικόνων. Αυτό για παράδειγμα, είναι η πιο μακρινή δυνατότητα ζουμ που διατίθεται σε φωτογραφική μηχανή αυτής της κατηγορίας τιμής και το συνηθισμένο παράπονό μου όταν βρίσκομαι σε ταξίδι. Ποτέ δεν έχω χαρεί ζουμαρισμένη εικόνα από το κινητό μου…

Η realme 12 Pro+ 5G διαθέτει μια ευέλικτη σειρά φακών που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα, έναν τηλεφακό περισκοπίου και έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό, καλύπτοντας εστιακές αποστάσεις από 16mm έως 71mm (0,6X, 1X, 2X, 3X, 6X).

Αν σας κουράζουν τα πολύ τεχνικά, να ξέρετε ότι με αυτήν την συσκευή θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο που είχατε ποτέ, μία 32MP Sony Selfie Camera για προσωπικές πόζες που θα βάλετε σε κορνίζα και ένα κινητό που αν και πολύ ντελικάτο, αντέχει στις κακουχίες.

Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, με πάχος μόλις 8.75mm, χρυσή αυλακωτή στεφάνη και γυαλισμένο καντράν με διαβαθμισμένη UV υφή και premium vegan δέρμα στο πίσω μέρος για καλύτερη αίσθηση και πολυτέλεια, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Περισσότερα όμως θα δείτε και θα μάθετε με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα ή online, προκειμένου και εσείς να μπείτε στη νέα εποχή των smartphones.

Oι τιμές των κινητών είναι:

realme 12 Pro: Ξεκινά από 469 ευρώ.

realme 12 Pro+: Ξεκινά από 569 ευρώ.

Και επειδή τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν ποτέ στη realme, σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί και το realme C67.

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone με κάμερα 108MP και zoom camera 3x, chipset Snapdragon για ισχυρές και ταυτόχρονα αποδοτικές επιδόσεις, ενώ διαθέτει ένα σύνολο χαρακτηριστικών, το οποίο είναι δύσκολο να βρεθεί σε άλλα smartphones της κατηγορίας του. Έχει δυναμική μνήμη RAM 8GB+8GB, με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο έως 256GB, διαθέτει αισθητήρα ναυαρχίδας της Samsung S5KHM6 με τον μεγαλύτερο αισθητήρα (1,67») στην κατηγορία, φίλτρα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για φωτογραφίες δρόμου, έναν SUPERVOOC ταχυφορτιστή που θα γεμίζετε σε λίγα λεπτά και μία 5000mAh μπαταρία για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας (… με έως και 38 ημέρες διάρκεια ζωής σε αναμονή!).

Το realme C67 είναι η πρώτη συσκευή που αφαιρεί πλαστικά στηρίγματα οθόνης, θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Sunny Oasis (πράσινο της όασης) και Βlack Rock για τους πιο κλασικούς ενώ είναι το πρώτο που έχει αντοχή στο νερό και τη σκόνη, με πιστοποίηση IP54 στη σειρά realme C.

Η τιμή του; Την αναμένουμε όλοι και μάλλον θα είναι και αυτή άλλη μία ευχάριστη έκπληξη.

#realmeGreece #realme12ProSeries5G #ProCameraYourMasterpiece

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024