Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στο θέατρο Ολύμπια τον Απρίλιο

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στο θέατρο Ολύμπια τον Απρίλιο

Πλούσιο πρόγραμμα για τον δεύτερο μήνα της άνοιξης.

Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τον Απρίλιο παρουσιάζοντας στο κοινό στις 12, 14, 16, 18 Απριλίου, την μεγάλη λυρική παραγωγή «Σταχτοπούτα» του Rossini με την Συμφωνική Ορχήστρα & Χορωδία Δήμου Αθηναίων, σε σκηνοθεσία Ροδούλας Γαϊτάνου, μουσική διεύθυνση Nikolas Nägele και με τη Svetlina Stoyanova να ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο, επικεφαλής μιας εξαίρετης διανομής διεθνών σολίστ.

Συναυλίες με σημαντικούς καλλιτέχνες

Έπειτα, ο προγραμματισμός συνεχίζεται με την Μπέττυ Χαρλαύτη η οποία στις 23 Απριλίου συμπράττει με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζοντας μια συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια του μεγάλου μας Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου, ο διεθνής σαξοφωνίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Bernard van Rossum έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος της Athens Big Band για την συναυλία Athens Big Band Flamenco Project στο πλαίσιο του Κύκλου ¡Viva España! με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα και του Ινστιτούτου Θερβάντες.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 26 Απριλίου, η διεθνούς φήμης σοπράνο Julie Fuchs και ο αρχιμουσικός και πιανίστας Alphonse Cemin ανεβαίνουν στην σκηνή του Θεάτρου Ολύμπια στο πλαίσιο του κύκλου Fauré και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου: από ρομαντικές mélodies του Gabriel Fauré, την εξωτική Shéhérazade του Maurice Ravel, μέχρι τα τραγούδια από το μιούζικαλ «Into the woods» του Stephen Sondheim.

Λίγο πριν το Πάσχα

Τέλος, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων σε μουσική διεύθυνση Yuval Zorn, ερμηνεύουν στο πλαίσιο του κύκλου Fauré έργα λατρευτικής μουσικής μεταξύ των οποίων και το Ρέκβιεμ του Gabriel Fauré, τιμώντας την προτεσταντική, την ορθόδοξη και την καθολική εκκλησιαστική παράδοση, υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Πληροφορίες

https://www.ticketplus.gr/event-venue/olympia/

Τηλεφωνικό κέντρο:  210 881 7072

e-mail: info@ticketplus.gr

Πώληση εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές πραγματοποιείται και στο ταμείο του Θεάτρου Ολύμπια κάθε Τρίτη & Παρασκευή με ώρες εξυπηρέτησης κοινού από τις 10:00 έως τις 12:30, αλλά και δύο ώρες πριν την έναρξη των προγραμματισμένων παραστάσεων.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024