Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

«Έγινα λίγο περισσότερο μηχανή, έβαλα βηματοδότη», είπε ο Αυστριακός σούπερ σταρ

Σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς υποβλήθηκε ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ την περασμένη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο podcast του «Arnold’s Pump Club».

Ο 76χρονος θρύλος του σινεμά, πέρασε για τρίτη φορά την πόρτα του χειρουργείου για καρδιολογικά προβλήματα, καθώς όπως είχε παραδεχτεί στο παρελθόν, η συνεχόμενη χρήση στεροειδών λόγω bodybuiliding του προξένησε πολύ σοβαρές βλάβες. Αποκάλυψε ότι του τοποθετήθηκε βηματοδότης, αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

«Έγινα λίγο περισσότερο μηχανή»

«Έκανα χειρουργική επέμβαση για να γίνω λίγο περισσότερο μηχανή: Έβαλα βηματοδότη…», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αυστριακός σούπερ σταρ.

«Πρέπει να σας πω, ότι και μόνο που το λέω δημόσια αυτό έρχεται σε αντίθεση με την νοοτροπία των πολιτών της Αυστρία;, όπου κανείς δεν μιλά ποτέ για ιατρικά θέματα» πρόσθεσε ο Σβαρτζενέγκερ εξηγώντας ότι ο λόγος για τον οποίο προβαίνει στη γνωστοποίηση της επέμβασης με την τοποθέτηση βηματοδότη είναι γιατί θέλει να δώσει κουράγιο και ελπίδα σε άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Καλά τα νέα για την υγεία του – «Τα πάω υπέροχα!»

«Θέλω να ξέρετε ότι τα πάω υπέροχα! Έκανα την εγχείρησή μου τη Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή ήμουν ήδη σε μεγάλη περιβαλλοντική εκδήλωση με τη φίλη μου και συνάδελφό μου Τζέιν Φόντα… παρεμπιπτόντως, όταν μιλάμε για άσκηση είναι το μόνο μαγικό χάπι που επιβραδύνει τη γήρανση, κοιτάξτε την Τζέιν. Είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από εμένα, φέτος γίνεται 87!», πρόσθεσε.

«Με συμβούλεψαν ότι ήρθε η ώρα για βηματοδότη γιατί κάποιος ουλώδης ιστός από την προηγούμενη εγχείρησή μου είχε κάνει τον καρδιακό μου παλμό ακανόνιστο. Ήταν έτσι για μερικά χρόνια, έμεινα σε επαφή με την ιατρική μου ομάδα και μία φορά το χρόνο κάνω ένα πλήρες τσεκ-απ και να δω πώς είναι η καρδιά μου», κατέληξε ο 76χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας.

Η εκ γενετής βλάβη στην καρδιά και οι τρεις χειρουργικές επεμβάσεις

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός έχει εκ γενετής βλάβη στην καρδιά του, και υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς το 2018 για αντικατάσταση μιας πνευμονικής του βαλβίδας.

Μία δεύτερη επέμβαση ακολούθησε το 2020, όταν οι γιατροί τοποθέτησαν μια νέα βαλβίδα αορτής συμβατή με τη νέα του πνευμονική βαλβίδα από την προηγούμενη χειρουργική επέμβαση.

Η τρίτη στη σειρά ήταν την περασμένη Δευτέρα (25/03) με την τοποθέτηση βηματοδότη και όπως λέει τα πάει υπέροχα!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024