Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Η Φενέρ είχε διαμηνύσει πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που παίκτες της τιμωρηθούν, αλλά αυτό το σενάριο φαίνεται πως απομακρύνεται μετά από μήνυμα της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές

Μεγάλος αναβρασμός συνεχίζει να υπάρχει στις τάξεις της Φενέρ αρκετές μέρες πλέον μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών και οπαδών στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ.

Ακόμα εκκρεμεί η απόφαση της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε για το αν θα αποχωρήσει ή όχι τελικά η ομάδα από το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στο Δ.Σ. της 2ας Απριλίου.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, το σενάριο αποχώρησης της Φενέρ από το τουρκικό πρωτάθλημα απομακρύνεται, καθώς η διοίκηση έστειλε το εξής μήνυμα στους παίκτες: «Εσείς συγκεντρωθείτε στο γήπεδο. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο».

Αυτή η εξέλιξη φυσικά ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, καθώς σε περίπτωση που η τουρκική ομάδα αποσυρόταν από το πρωτάθλημα, τότε θα είχε άμεσες συνέπειες και στην Ευρώπη, καθώς η UEFA θα αναγκαζόταν να αποβάλει τη Φενέρμπαχτσε από το Europa Conference League, λίγες μέρες πριν τις «μάχες» με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά το μήνυμα της Φενέρ στους παίκτες της:

«Πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει στις 2 Απριλίου. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Από την πρώτη μέσα που βρεθήκαμε στο γήπεδο. Δεν παραδινόμαστε και φτάσαμε ως εδώ.

Θέλω να συγκεντρωθείτε στο αγωνιστικό πλάνο στα κρίσιμα παιχνίδια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ας απαντήσουμε σε όλα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και με τα επιτυχημένα αποτελέσματα που παίρνουμε», ήταν τα λόγια του Καρτάλ στους παίκτες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024