Στρατιωτική παρέλαση: Ελεύθεροι οι διαδηλωτές που μπήκαν με σημαίες της Παλαιστίνης μπροστά στα τανκς
Ομάδα ατόμων πραγματοποίησε συμβολική παρέμβαση στη στρατιωτική παρέλαση υπέρ των Παλαιστινίων - Τους απομάκρυναν αστυνομικοί
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά προσαχθέντες που προσπάθησαν να ανοίξουν σημαίες της Παλαιστίνης και να παρεμποδίσουν τη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, και οι επτά προσαχθέντες που αφέθηκαν ελεύθεροι, είναι αλλοδαποί.
Μπήκαν με σημαίες της Παλαιστίνης μπροστά στα τανκς
Θυμίζεται ότι ομάδα ατόμων πραγματοποίησε παρέμβαση υπέρ των Παλαιστινίων στη στρατιωτική παρέλαση, με την οποία κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Με παλαιστινιακές σημαίες στα χέρια, οι διαδηλωτές μπήκαν μπροστά από τα άρματα, στην Πανεπιστημίου, σε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, ο οποίος εξοντώνεται από τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα.
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές για προσπάθεια παρεμπόδισης της παρέλασης.
Δείτε το βίντεο
Παρέμβαση για την #Free_Palestine στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα με 7 προσαγωγές#antireport pic.twitter.com/JNmEESecSg
— Sol Lunam (@Sol_Lunam) March 25, 2024
Το βίντεο αναπαράγει και το Quds News Network που σχετίζεται με τη Χαμάς.
«Ακτιβιστές που κυματίζουν σημαίες της Παλαιστίνης σταματούν για λίγο την ελληνική εθνική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, πριν κατασταλούν από την αστυνομία», αναφέρει το μέσο.
Activists waving flags of Palestine stop the Greek National Parade, held today in Athens, for a while before being quelled by police. pic.twitter.com/uQ2RVGRofO
— Quds News Network (@QudsNen) March 25, 2024
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)






















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442