Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/03) σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, δίπλα στο παλιό εργοστάσιο του Κεράνη στην οδό Μητσοπούλου.
Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 6 το απόγευμα και στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Από τη φωτιά υψώνονται καπνοί που είναι ορατή σε μεγάλη απόσταση.
Λόγω της κινητοποίησης της πυροσβεστικής η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή με διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς στο ύψος της οδού Νικολετοπούλου.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ