Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στάση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο «πρόβλημα Χάρι»

Η στάση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο «πρόβλημα Χάρι»

Πώς αντιδρούν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο ενδεχόμενο μιας συνάντησης και συμφιλίωσης με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στον Μάιο για μια εκδήλωση των Invictus Games. Εδώ και καιρό γίνεται συζήτηση για το αν τελικά θα συναντηθεί με τον αποξενωμένο αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, ειδικά μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση της διάγνωσής της με καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να θέλει να συναντηθεί με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αλλά οι ελπίδες για μια συνάντηση και συμφιλίωση ενδέχεται να διαψευστούν.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, που πιστεύεται ότι έμαθαν για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον όταν το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος, μοιράστηκαν μια ανακοίνωση για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη» ανέφεραν χαρακτηριστικά μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο.

Το «πρόβλημα Χάρι» για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Το «πρόβλημα Χάρι» είναι το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Telegraph.

Με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να κάνει πάντα ό,τι μπορεί για να προστατεύσει την οικογένειά του, επικεντρώνεται πλέον στην προστασία της συζύγου του και της οικογένειάς του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχουν σχέδια για συμφιλίωση κατά την αναμενόμενη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη του ITV Chris Ship, επικοινώνησε με τον αδερφό του αφού έμαθε για τη σοκαριστική διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν και οι δύο επαφή με τον αδερφό του και την Κέιτ Μίντλετον, αλλά το έκαναν ιδιωτικά. Δεν είναι σαφές εάν επρόκειτο για τηλεφωνική επικοινωνία, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης» υποστήριξε ο Chris Ship.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα για τη διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο, αλλά το έμαθαν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο από την τηλεόραση.

«Αυτό δείχνει την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχουν προκαλέσει» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024