
Φενέρμπαχτσε: Σημαντική εξέλιξη με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League
Οριστική απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι η Φενέρμπαχτσε στο Σούπερ Καπ Τουρκίας λίγες μέρες πριν τις «μάχες» με τον Ολυμπιακό στο Europa Conference League
Η Φενέρμπαχτσε είχε καταθέσει πριν μερικές μέρες αίτημα ούτως ώστε να αναβληθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 7 Απριλίου, τέσσερις μέρες πριν την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Europa Conference League (11/4, 19:45).
Τελικά, το σχετικό αίτημα απορρίφθηκε και η Φενέρ θα αγωνιστεί κανονικά στο Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ, καθώς δεν μπόρεσε να πείσει την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ώστε εκείνη να διαφοροποιήσει τον προγραμματισμό.
Γιατί η τούρκικη ομοσπονδία δεν δέχτηκε το αίτημα
Το πιεσμένο καλεντάρι είναι ο λόγος που η ομοσπονδία δεν δέχθηκε το αίτημα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, καθώς δεν υπάρχει άλλη ελεύθερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ.
Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε είχε προτείνει να γίνει ο τελικός του Σούπερ Καπ την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, δηλαδή μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, κάτι που δεν έγινε δεκτό.
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]


