Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και την Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Κυριακής (17/3) έκαναν τον γύρω του κόσμου, ενώ παράλληλα προκάλεσαν σεισμό και στο εσωτερικό του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών να έχει αρχίσει έρευνα για την ταυτοποίηση των οπαδών που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιρικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή των παικτών της Φενέρμπαχτσε και αν χρήζει τιμωρίας.

Από την δική της πλευρά η Φενέρ θέλει να πάρει τα δικά της μέτρα και για αυτό τον λόγο σήμερα συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου.

Ένα από τα θέματα της ατζέντας είναι η «αξιολόγηση των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν, μεταξύ των οποίων και η αποχώρηση της πρώτης ομάδας από τη Süper Lig, με βάση τα γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα Süper Lig που διεξήχθη στις 17 Μαρτίου και τα πρόσφατα συμβάντα στο τουρκικό ποδόσφαιρο». Μένει να δούμε λοιπόν ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της αντίπαλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Confernce League.

Το χρονικό του «πολέμου» στην Τραπεζούντα

Το τουρκικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γνώρισε χθες (17/3) νέο ξέσπασμα βίας, με συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Τράμπζονσπορ και παικτών της Φενέρμπαχτσε μετά από αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πλήθος οπαδών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τράμπζονσπορ αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ενώ οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγύριζαν τη νίκη τους.

Εικόνες δείχνουν έναν οπαδό της γηπεδούχου να μπαίνει μόνος του στον αγωνιστικό χώρο προς τους παίκτες της Κωνσταντινούπολης, με το πρόσωπό του καλυμμένο. Στη συνέχεια, αρκετοί από αυτούς κινήθηκαν προς το μέρος του πριν επιχειρήσουν να τον χτυπήσουν.

Σε άλλες εικόνες, ένας οπαδός απειλεί έναν παίκτη της Φενέρμπαχτσε. Ο τερματοφύλακας των «καναρινιών», Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, δέχτηκε μια γροθιά στο πρόσωπο, σύμφωνα με εικόνες που τραβήχτηκαν από την κερκίδα και μεταδόθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Άλλα βίντεο δείχνουν τον διεθνή Βέλγο Μίτσι Μπατσουαγί να κλωτσάει έναν οπαδό που τρέχει στον αγωνιστικό χώρο και τον Νιγηριανό διεθνή Μπράιτ Οσάβι-Σάμουελ να δίνει μια δυνατή γροθιά σε έναν άλλο οπαδό.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024