Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νεμάνια Νέντοβιτς: Τα εντυπωσιακά νούμερα, ο Σφαιρόπουλος και το «ναυάγιο» του Ερυθρού Αστέρα (vids)

Νεμάνια Νέντοβιτς: Τα εντυπωσιακά νούμερα, ο Σφαιρόπουλος και το «ναυάγιο» του Ερυθρού Αστέρα (vids)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι υγιής όλη τη σεζόν και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και παρότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει ελπίδες για τα Play Off είναι σημείο αναφοράς στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην Euroleague όταν είναι υγιής, το απέδειξε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και το κάνει και τώρα που αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος γκαρντ από το καλοκαίρι του 2022 αγωνίζεται στο Βελιγράδι με τη φανέλα των ερυθρόλευκων και μετά την πολύ καλή σεζόν πέρσι, φέτος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς υγιής και αυτό τον έχει βοηθήσει να είναι σε φόρμα και να έχει εντυπωσιακούς αριθμούς.

Παρόλα αυτά, τον «Νέντο» τον έχει πάρει η… μπάλα από την πορεία του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος είχε 2,5 μήνες να κερδίσει, μέχρι να πάρει το ματς με τη Βίρτους το βράδυ της Παρασκευής. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παραπαίει στον δεύτερο γύρο, έχει πολλές απουσίες και τραυματισμούς και έχει πέσει πολύ στη Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας βέβαια έχει και την Αδριατική Λίγκα, όπου θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ ο Σφαιρόπουλος στηρίζει πολλά στο παιχνίδι των γκαρντ του και ειδικότερα του Νέντοβιτς και του Τεόντοσιτς. Ο πρώτος μετά από την αποχώρηση του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, δούλεψε πολύ και έχει ελάχιστες απουσίες από παιχνίδια και τραυματισμούς, πέρσι έκανε μια μεστή σεζόν και φέτος… εκτοξεύτηκε.

Είναι ο ηγέτης στην επίθεση των Σέρβων, έχει εντυπωσιακά νούμερα, ενώ μοιράζει και πολλές ασίστ, κάτι που δεν γινόταν τόσο τα προηγούμενα χρόνια. Τη φετινή σεζόν ο Νέντοβιτς έχει 13,8 πόντους, 2,6 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 12,6 στο σύστημα αξιολόγησης, είναι με βάση τους αριθμούς η καλύτερη του σεζόν και είναι το σήμα κατατεθέν στην επίθεση.

Ο «Νέντο» στην αναμέτρηση με τη Βίρτους την Παρασκευή ήταν απίστευτος, σκόραρε 25 πόντους σε 23 λεπτά με 3/5 τρίποντα, είχε 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ είχε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Τα νούμερα του είναι εξαιρετικά, έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, ενώ αναμένεται να απασχολήσει τουλάχιστον τη μιση… Euroleague, αφού έχει εξελιχθεί σε έναν γκαρντ που και σκοράρει και δημιουργεί. Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να τον ανανεώσει, ο ίδιος «ψήνεται», αλλά θέλει να διεκδικεί την οκτάδα της Euroleague.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024